USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Спорт для всіх» відмовився від 1,5 гектара землі поблизу центрального парку Луцька

26 Лютого 2020 13:46
Комунальний заклад «Спорт для всіх» відмовився від земельної ділянки площею 1,4260 га на вулиці Глушець поруч з Центральним парком культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Про це йшлося 26 лютого під час засідання 70-ї сесії міської ради.

Так, комунальний заклад надіслав заяву, у якій просив про припинення права постійного користування земельною ділянкою на вулиці Глушець через відсутнісь можливості обслуговування та відповідної техніки.

Керівник управління земельних ресурсів Сергій Шабала повідомив, що ділянку нададуть ДЮСШ №2, але її не можуть надати відразу, оскільки потрібно внести зміни в реєстр.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук поінформував, що ДЮСШ має відповідну техніку для обслуговування тієї території.

Депутат Микола Дендібєрін розповів, що там є футбольне поле, на заняття планують набрати 80 дітей.

Відповідним рішенням депутати припинили комунальному закладу «Спорт для всіх» право постійного користування земельною ділянкою на вулиці Глушець площею 1,4260 га для влаштування та обслуговування спортивних майданчиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus