USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Спортсмени з 5 країн їдуть до Луцька на «Битву поглядів»

7 Червня 2019 08:44
Незабутнє бійцівське шоу відбудеться у Луцьку вже цими вихідними. У суботу о 20:00 в комплексі сімейного відпочинку «Ротонда» шоу – «Битва поглядів» учасників ІІІ Міжнародного професійного турніру з ММА «Воїни Любарта»! Спортсмени з Білорусі, Вірменії, Грузії, Італії, Південної Африки мірятимуться силою духу із волинянами.

Тим часом в неділю, 9 червня, о 16:00, відбудеться відкриття турніру в Луцькому Замку, після якого відразу ж розпочнеться перший професійний поєдинок за участю бійця з Італії! Організатори просять глядачів приходити раніше, аби уникнути черги та зайняти зручні місця поближче до Октагону.

Розважатимуть гостей заходу музичний гурт «ALOHACOVERBAND», які співатимуть відомі пісні в перервах між поєдинками.
Організатори запрошують лучан та гостей міста прийти та підтримати наших бійців, які вже 9 червня відстоюватимуть честь Луцького Замку у видовищних професійних поєдинках за правилами ММА.

ІІІ Міжнародний професійний турнір «Воїни Любарта» відбуватиметься за підтримки Луцької міської ради спільно з Департаментом сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради та регіонального відділення Національного олімпійського комітету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus