USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Спортивна спільнота Луцька запустила флешмоб на підтримку кандидата в мери*

13 Листопада 2020 18:56
15 листопада лучани обиратимуть міського голову з-поміж двох кандидатів: Ігоря Поліщука та Богдана Шиби. Не секрет, що більшість містян симпатизують молодому, мудрому, енергійному й перспективному Ігорю Поліщуку. Його кандидатуру на посаду очільника міста підтримують народні депутати, підприємці, лікарі, педагоги, працівники культури тощо. А спортивна спільнота Луцька взагалі запустила флешмоб #Ігор_Поліщук_міський_голова.

Президент Волинського регіонального Клубу бойових мистецтв PRIDE, голова федерації вільної боротьби м. Луцька, керівник обласної спортивної федерації козацького двобою та офіційний представник Професійної Ліги ММА у Волинській області Олександр Кулаков акцентував на позитивних змінах, які відбулися завдяки сприянню Ігоря Поліщука.

«Уперше за час Незалежності в місті було зареєстровано Федерацію вільної боротьби та відкрито відділення на базі КДЮСШ-1, проведено реконструкцію важливих об’єктів спортивної інфраструктури: ДЮСШ «Колос» та ДЮСШ-3 «Спартак», – зазначає він. – У багатьох мікрорайонах нашого міста з’явилися сучасні спортивні майданчики. Провідні спортсмени-олімпійці отримали власне житло. Лучани та гості міста побачили міжнародні масштабні спортивні заходи, гідні бойової слави древнього Лучеська».
Солідарні з Олександром Кулаковим і в обласній федерації плавання. «Луцьк – місто комфортного проживання. Ми хочемо, щоб так було і надалі. Тому закликаємо підтримати флешмоб #Ігор_Поліщук_міський_голова», – заявляють спортсмени.

Підтримують Ігоря Поліщука і в баскетбольному клубі «Старий Луцьк-Університет», адже бачать зміни Луцька на краще і бажають, щоб так продовжувалось і надалі.

«За останні роки Луцьк перетворюється на справжню перлину із сучасною інфраструктурою, де розвиваються освіта, культура та спорт, – кажуть у Луцькій федерації настільного тенісу. – Хочемо, щоб Луцьк мав імідж найкращого міста в Україні. Ми підтримуємо Ігоря Поліщука на посаду Луцького міського голови і закликаємо до цього кожного свідомого лучанина».
Кандидатуру Ігоря Поліщука підтримує і федерація художньої гімнастики міста Луцька. Тут впевнені, що саме йому вдасться дати новий поштовх для розвитку фізичної культури і спорту в місті.
Луцькі боксери також бачать мером міста Ігоря Поліщука. «Хочемо створювати спортивний імідж для найкращого міста в Україні, – запевняють вони. – За останні роки ми бачимо суттєві зміни у галузі фізичної культури та спорту. Прагнемо, щоб так було й надалі».
Молода команда Луцької федерації автоспорту, яка прагне розвивати цей видовищний вид змагань у місті, вдячна за підтримку у проведенні змагань із дрег-рейсингу міській раді та зокрема – Ігорю Поліщуку, і закликає підтримати його на виборах 15 листопада.

Підтримку міської ради у проведенні змагань та навчально-тренувальних зборів в останні роки відчуває й Луцька міська федерація тхеквондо-ВТФ, тож її учасники – за Ігоря Поліщука як мера Луцька.

«Ми обираємо розвиток!» – заявляють луцькі волейболістки.
Майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасниця Олімпіади в Ріо-де-Жанейро Ірина Климець каже, що таку потрібну спортсменам підтримку відчуває від кандидата на посаду Луцького міського голови Ігоря Поліщука. «Завдяки його сприянню я отримала омріяне житло, нині проводжу тренування на новозбудованому майданчику. Я впевнена, що саме Ігор Поліщук ніколи не зупиняється на досягнутому. Не залишайтеся осторонь, підтримайте флешмоб #Ігор_Поліщук_міський_голова», – закликає вона.
У федерації важкої атлетики міста Луцька Ігоря Поліщука вважають найкращим кандидатом на посаду міського голови та закликають лучан не лінуватися, а прийти на виборчі дільниці, аби зробити правильний вибір за майбутнє рідного міста.
«В особі Ігоря Поліщука бачимо молодого, професійного, енергійного фахівця, який працює не тільки на благоустрій міста, а й підтримує та допомагає спортсменам прославляти Луцьк на всеукраїнських змаганнях та пропагувати здоровий спосіб життя», – заявляють у волейбольному клубі «Волинь-Університет-ОДЮСШ».
Тренер жіночого футзального клубу «Легіон» Дмитро Голоскоков зауважує, що чи не вперше в житті виступає на підтримку певного кандидата на посаду голови міської ради. «Ігор Поліщук, безумовно, спортивна людина, – каже він. – Він зумів зібрати чудову команду в департаменті молоді, сім’ї і спорту. Ми бачимо, як Луцьк стає комфортнішим для життя. Мій голос – за Ігоря Поліщука».

Підтримку Ігорю Поліщуку як кандидату на посаду міського голови висловили й у Луцькій міській федерації гандболу.

«Ми впевнені, що саме такі спеціалісти, як Ігор Поліщук, здатні підтримувати благоустрій нашого рідного міста, його інфраструктуру, освітню галузь та розвивати сферу фізичної культури та спорту, популяризувати здоровий спосіб життя», – вважають у дитячому спортивному клубі «Кордон» з кіокушинкай карате.

Мережа фітнес-центрів «Інтер Атлетика» міста Луцька разом зі спортсменами, тренерами та інструкторами вірить у хороше майбутнє міста та засвідчує свою підтримку Ігорю Поліщуку.
Закликають прийти на вибори міського голови та проголосувати за Ігоря Поліщука й представники федерації хокею міста Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дмитро Показати IP 14 Листопада 2020 20:28
Спорт повинен бути поза політикою
YES до Дмитро Показати IP 15 Листопада 2020 14:35
Так само як і шиба який повинен бути в Турійську!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus