USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Спортивний флешмоб: як студенти луцьких вишів святкували день спорту

20 Вересня 2017 17:08
З нагоди Міжнародного дня студентського спорту студенти СНУ імені Лесі Українки провели спортивний флешмоб – виконали згинання та розгинання рук в упорі лежачи перед головним корпусом вишу.

Про це пише Волинь-нова.

Щороку 20 вересня відзначається Міжнародний день студентського спорту. Це свято було започатковано Генеральною конференцією ЮНЕСКО за ініціативою Міжнародної федерації студентського спорту (FISU).

Цей день покликаний привернути увагу та підвищити значущість спорту в навчальних закладах незалежно від підпорядкування та залучити до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяти його популяризації і розвитку. Рухомий спосіб життя, фізична культура і спорт є надійним джерелом доброго настрою і оптимізму, здоров'я і довголіття!


Колектив та студенти Академії рекреаційних технологій і права теж підтримали ініціативу відзначення Міжнародного дня студентського спорту та провели флешмоб «В здоровому тілі – здоровий дух».

На території навчального закладу студенти продемонстрували, що Україні потрібна здорова нація.

Також, з нагоди Міжнародного дня студентського спорту викладачі-практики кафедри здоровʼя людини та фізичної реабілітації Академії провели різноманітні лекторії, дебати на тему здорового способу життя.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus