USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Спортзал Олицького ліцею оновлять за майже 3 млн

17 Серпня 2022 22:46
До кінця року запланували провести поточний ремонт приміщень Олицького ліцею Олицької селищної ради, що на вулиці Шкільній, 14.

Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Олицької селищної ради оголосив тендер на відповідні роботи. Торги тривають на сайті публічних закупівель Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 23 серпня.

Очікувана вартість ремонту – 2 789 102 гривні.

Ідеться про ремонт спортивного залу, роздягальнь та коридору.

Роботи включатимуть, зокрема, заміну дверей, покриттів підлоги, улаштування сучасної системи вентиляції, шпаклювання, вирівнювання та поліпшене фарбування стін і стель, улаштування прокладної пароiзоляцiї, тепло-, звуко- та гiдроiзоляцiї, встановлення віконних зливів, провітрювачів, сантехнічні роботи, монтаж світильників, розеток тощо.

Поточний ремонт приміщень Олицького ліцею мають закінчити до 31 грудня 2022 року.

Гарантія на виконані роботи становитиме п’ять років.

Читати ще: Більшість закладів готові до навчання: як луцькі школи облаштовують укриття. Фото

Нагадаємо, повернення українських школярів до очного навчання залежатиме від ситуації з безпекою у країні. Водночас у Міністерстві освіти та науки обговорюють те, що за парти зможуть повернутися учні лише тих шкіл, які мають укриття або бомбосховища.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus