USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Справа MH17: оприлюднили розмову бойовиків, що доводить причетність Росії

14 Листопада 2019 18:37
Об’єднана слідча група (JIT) оприлюднила новий запис, зроблений на початку липня 2014 року, в якому неідентифікований не місцевий бойовик, розмовляє з бойовиком, який називає себе «комендантом Макіївки».

У розмові невідома особа повідомляє «коменданту Макіївки», що на окуповану територію прибувають люди із повноваженнями від Шойгу (міністра оборони Росії Сергія Шойгу – ред.) і всі місцеві польові командири будуть замінені людьми з Москви, пише Українська правда.

«Польових командирів зараз всіх пустять під ніж, бо вони вже зарвались, грабують, ґвалтують, вбивають, грають в політику», – каже бойовик.

Він додає співрозмовнику:«знаєш краще за мене», на що той відповів: «знаю».

«Ми тут чисто воюємо, у мене взагалі наказ у внутрішні розбори не втручатися», – заявив не місцевий бойовик.

Він пояснив «коменданту», що той має виконувати накази «верховного головнокомандувача» Олександра Бородая, який тоді називав себе «прем’єр-міністром ДНР», а також «міністра оборони» Ігоря Стрєлкова. Обидва є громадянами Росії.

Не місцевий бойовик заявив, що відбувається перехід під єдине командування з метою ведення «великої війни».

Запис свідчить, що вплив РФ поширювався на військові питання та званої «ДНР», а на початку липня 2014 року перед збиттям літака загони бойовиків були підпорядковані безпосередньо російським військовим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Майор мельниченко Показати IP 15 Листопада 2019 09:07
Є плівки розмови диспетчера з пілотом? А хто був біля нього? А де льотчик Волошенко?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus