USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Справа Шеремета: силовики штурмом взяли залу суду і вивели підозрювану

20 Грудня 2019 18:07
Силовикам довелося штурмувати залу суду, де розглядається справа Павла Шеремета, щоб вивести і відвезти в СІЗО підозрювану Юлію Кузьменко, інформує "Українська правда".

Близько 5 годин друзі та знайомі Кузьменко залишались у суді і говорили, що будуть блокувати вхід, щоб не дати правоохоронцям вивести підозрювану.

Згодом, кілька десятків поліцейських та нацгвардійців силою розштовхали людей та вивели Кузьменко.

Як повідомлялося, Павло Шеремет загинув у центрі Києва вранці 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля. 12 грудня у Національній поліції заявили, що у причетності до вбивства Шеремета підозрюють п’ятьох осіб: музиканта Андрія Антоненка, Юлію Кузьменко (псевдонім «Ліса»), Яну Дугарь та подружжя Інну («Пума») і Владислава («Буча») Грищенків. Правоохоронці стверджують, що метою вбивства Шеремета була дестабілізація суспільно-політичної ситуації в Україні.

Читати більше: Що відомо про людей, яких підозрюють у вбивстві Шеремета

Раніше суддя Печерського районного суду Києва Сергій Вовк зачитав рішення Печерського суду про обрання для іншої підозрюваної у справі вбивства Шеремета медсестри Яни Дугарь запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту до 8 лютого 2020 року. Суд арештував і Юлію Кузьменко.

Також він взяв самовідвід на засіданні з обрання запобіжного заходу ветерану АТО Андрію Антоненку в справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Грищенкам не оголосили офіційних підозр у справі про вбивство журналіста Павло Шеремета, тому що вони фігурують лише як особи, які можуть володіти певною інформацією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Народна прокуратура Показати IP 20 Грудня 2019 18:29
Так, відразу видно, що ми європейська країна, де панує верховенство права і повага до закону. Терміново ліквідувати всі правові інституції - натовп краще знає хто винен, а хто ні.
патріот Показати IP 20 Грудня 2019 19:14
аніжедєті - волонтери, АТОвці(псевдо), що купу зброї понавозили і в кожній області купа схронів! І вони ще верескати будуть? Здайте всю зброю!!!
Анонім Показати IP 20 Грудня 2019 20:46
Это банда провокатора корчинского,одного из виновников гражданской войны на Украине и кандидата на виселицу вместе с Турчиновым, Парубием, Ярошем, Порошенко и прочей мразью.
boss до Анонім Показати IP 20 Грудня 2019 22:13
кидай пить бояришік
Серж до Анонім Показати IP 21 Грудня 2019 08:52
Тобі з кацапстана краще видно
Людмила Показати IP 20 Грудня 2019 23:11
Адвокати не можуть не знати, що головуючий суддя розписує дати суд засідань за тиждень-місяць наперед. Чому не пояснили присутнім і не заспокоїли? Кузьменко не має права диктувати щось суддям-у жодній цивіліз країні не вітають зневагу до суду. Давайте починати будувати цивілізовану країну з себе.
Павлик Морозов до bo Показати IP 21 Грудня 2019 14:48
Для знатоків щодо пияцтва в Україні boss та Серж. Доповідаю тим хто не володіє обстановкою: більше у Європі випиває і на наступний день не може встати з ліжка та вийти на роботу, це Україна - 15.6 літрів, Литва – 15,0 літрів, Росія 14.5 літрів, Чехія – 14,4 літрів, Німеччина – 13,4 літрів, Ірландія і Люксембург – 13,0 літрів, Латвія – 12,9 літрів і т. д. Так що відносно того хто більше п"є кацап чи хахол і кому треба пити бояришник ще треба вам хлопаки подумати. Побільше цікавтесь статистикою та ще американською.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus