USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Спроба зірвати вибори? Від Порошенка не подають людей у ДВК

15 Квітня 2019 13:34
Через великий недобір людей в дільничних комісіях у Києві та шести регіонах України: Дніпропетровській, Одеській, Луганській, Кіровоградській, Житомирській та Чернігівській областях — існує загроза зриву виборів.

Про це повідомляє команда кандидата у президенти Володимира Зеленського в соціальних мережах.

«Нестача людей виникла від того, що кандидат у президенти Петро Порошенко подав недостатнє число для формування комісій. І тут зрозуміло одне: мала кількість людей у дільничних комісіях може значно вплинути на якість проведення голосування», — заявили у Зеленського.

Згідно із законом, якщо бракує людей, претендентів мають подавати самі окружні комісії, за допомогою місцевих органів влади.

«Але останні теж цього не роблять, показуючи або свою неспроможність, або умисний саботаж процесу організації виборів», — йдеться в повідомленні.

У команды Зеленського зазначають, що деякі окружні комісії та їхні керівники навіть у соцмережах та ЗМІ просять долучитися до роботи комісії.

«Сьогодні останній день, коли можна подати документи! Тому, якщо ви хочете приєднатися та врятувати ситуацію, зателефонуйте в ОВК за місцем проживання і запитайте, чи потрібна допомога. У Зе!команди ситуація в регіонах під контролем, ми активно беремо участь у деформуванні дільничних комісій. Ми не дамо зірвати вибори чи зробити їх менш якісними для виборців!» — стверджують у штабі.

У коментарі Інформаційному агенству Волинські Новини голова Луцької ОВК Марія Парфенюк повідомила, що від кандидата в президенти Петра Порошенка теж не було подано членів ДВК, але людей набрали за поданням голови ОВК.

«Ми набрали людей, які будуть працювати. Комісії сформовані в повному складі, сьогодні мають провести перше засідання. По Луцьку загрози зриву немає, комісії правомочні, вони починають працювати».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Упс Показати IP 15 Квітня 2019 13:44
Ніякими спробами зірвати вибори НЕйого-не гребує ..порох ще той порох______злий як голодний псюра на ланцюгу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus