USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Списані тролейбуси об’єднали Байцима і комісію Голєвої

25 Січня 2012 17:17
Дев’ять тролейбусів, які знаходяться на обліку Луцького підприємства електротранспорту, спишуть. Контролювати це будуть заступник луцького мера Василь Байцим і «транспортна» комісія міськради, яку очолює Олена Голєва.

Таке рішення прийняли депутати міськради під час сесії 25 січня.

Напередодні Директор ЛПЕ Іван Грицанчук повідомляв, що під час інвентаризації основних засобів на підприємстві виявлено 9 тролейбусів, які необхідно списати. Мовляв, вони в дуже поганому технічному стані.
Згодом «бюджетна» комісія міськради на чолі із Олегом Чернецьким вирішила на власні очі побачити тролейбуси, які мали списувати. Депутат розповів, що, побачивши транспорт, комісія дозволила списати їх і розпоряджатися «тим металобрухтом на власний розсуд».
Так, обранці луцької громади вирішили підтримати рішення комісії і списати тролейбуси без доповіді, обговорення і запитань.
Контроль за виконанням рішення поклали на заступника мера Василя Байцима і, за пропозицією депутата Олени Голєвої, на «транспортну» комісію міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Лучанин Показати IP 25 Січня 2012 17:52
"вони в дуже поганому технічному стані" - виходить що інші просто в поганому. А в ПДР записано, що повинні бути в належному. А, часом, не знайдеться десь комісії щоб ще вирішити питання наповнення міста достатньою кількість 100% справними комфортабельними тролейбусами?
лучанка 2 Показати IP 25 Січня 2012 18:49
А попередні керівники ЛЕП при попередніх міських владах ремоентували страрі тролейбуси та їздили вони не гірше за нові. А теперішній керівник почав з того, що списує нібито несправні тролейбуси. Неправильно це!!!
TFA Показати IP 25 Січня 2012 19:07
Треба ж десь гроші взяти... Дарма вони стільки списали, враховуючи що про закупівлю нових машин мова не йде, та і деякі машини з тих списаних ще непогані були.
Лучанин до TFA Показати IP 26 Січня 2012 00:56
Я надіюсь що Шкод серед них не було?
Олена Голєва Показати IP 25 Січня 2012 19:14
Трішки переплутали Ваші журналісти,пане Мирославе. В проекті,запропонованому відділом тарифної політики управління економіки контроль покладався ЛИШЕ виключно на комісію ЖКГ,екології, транпорту та енергозбереження, яку я очолюю. За моєю пропозицією на комісії було запропоновано доповнити пункт 3 проекту рішення та викласти його в наступній редакції : "Контроль за виконанням рішення посласти на профільного заступника луцького міського голови п.Байцима В.Ф. і на комісію" Не те , щоб ми не хотіли працювати чи знімаємо таким чином з себе відповідальність ( я маю на увазі депутатів,які входять у склад комісії ЖКГ,екології, транпорту та енергозбереження), але з метою уникнення усіляких "роздумів та натяків" прийняли таке рішення.Крім того, в усіх проектах рішень завжди контроль покладається і на комісії і на заступників Луцького міського голови , тому вважаю це просто помилкою працівників міськради (сподіваюсть без будь-якого умислу зробленою), про що до речі повідомила на засіданні. Прошу не ображатись на поправки, але інформація до користувачів повинна доходити об'єктивна :)
Мирослав Ватащук до Олена Голєва Показати IP 25 Січня 2012 19:18
Дуже дякую за слушне зауваження, Олено Василівно! ;)
Олена Голєва до Мирослав Ватащук Показати IP 25 Січня 2012 19:20
Тільки не виправляйте, будь-ласка, в тексті , а то мій коментар буде м'яко кажучи "дивним":)
Микола Катеринчук до Олена Голєва Показати IP 25 Січня 2012 20:44
Лєна не ... . Прошу не ображатись
Ніна Показати IP 25 Січня 2012 19:19
Ага, повторюються дев"яності роки. Тоді начальство цехів підприємств списували і відганяли до приватних подвір"їв своїх кумів та родичів державні машини ГАЗ-53, крани, екскаватори... Та і в нульові роки різали на металолом цілі підприємства. Не ново... нажаль.
Андрій до Ніна Показати IP 25 Січня 2012 21:26
І не кажіть! Поприганають Голєва з Байцимом собі на подвір'я тролейбуси і будуть навколо хліва кататись на народному багатстві!
111 до Андрій Показати IP 26 Січня 2012 10:15
))))))))
Олена Голєва Показати IP 25 Січня 2012 19:20
Тільки не виправляйте, будь-ласка, в тексті , а то мій коментар буде м'яко кажучи "дивним":)
Мирослав Ватащук Показати IP 25 Січня 2012 19:34
Гаразд ;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus