USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

США і Мексика уклали угоду з питань міграції та торгівлі

8 Червня 2019 12:10
Адміністрація президента США та уряд Мексики досягли угоди щодо припинення потоків нелегальних мігрантів з країн Центральної Америки до південного кордону США після того, як Трамп пригрозив ввести 5% мита на мексиканські товари.

Про це повідомив особисто глава Білого дому на офіційній твітер-сторінці в п’ятницю, пише Укрінформ.

«Радий повідомити Вам, що Сполучені Штати Америки підписали угоду з Мексикою. Тарифи, які мали бути запроваджені в понеділок проти Мексики, тимчасово відкладені»,- написав глава Білого дому в одному з повідомлень.

Він також поінформував, що Мексика погодилася вжити серйозних заходів щодо припинення хвилі міграції до південного кордону США.

«Це робиться для того, щоби значно скоротити чи взагалі викорінити нелегальну імміграцію, яка насуває з Мексики на Сполучені Штати. Подробиці угоди незабаром будуть оприлюднені Державним департаментом»,- зауважив Трамп.

Тим часом, Держдеп на офіційному сайті висловив вдячність міністру закордонних справ Мексики Марсело Ебрарду «за його важку роботу щодо обговорення низки спільних зобов’язань», які принесуть користь і США, і Мексиці.

«Сполучені Штати сподіваються працювати разом з Мексикою на виконання цих зобов’язань, щоби ми могли зупинити хвилю нелегальної міграції через наш південний кордон і зробити наш кордон міцним і безпечним»,- підкреслили в Державному департаменті США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus