USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

США нададуть Індії 100 млн доларів допомоги для боротьби з коронавірусом

29 Квітня 2021 08:43
США нададуть Індії допомогу в боротьбі з поширенням коронавірусної інфекції. Вашингтон виділяє 100 млн доларів.

Про це повідомляє пресслужба Білого дому, пише РБК-Україна.

Згідно з повідомленням, Сполучені Штати, «висловлюючи солідарність» з цією державою «у боротьбі з новою хвилею випадків COVID-19», найближчими днями доставлять туди продукцію на суму понад 100 млн доларів для надання термінової допомоги.

Відзначається, з 29 квітня і протягом наступного тижня в цю країну почнуть прибувати літаки з урядовою допомогою США.

За інформацією вашингтонської адміністрації, американська сторона перенаправить до Індії своє замовлення на 20 млн доз вакцини від COVID-19 компанії AstraZeneca. Крім того, в допомогу увійде перший транш у 20 тис. препаратів проти коронавірусу Remdesivir.

Читати ще: Померлих спалюють на вулиці: у ВООЗ назвали причину COVID-спалаху в Індії

Також до Індії будуть відправлені 15 млн масок-респіраторів, мільйон швидких тестів на коронавірусну інфекцію, багаторазові балони для кисню, генеруючі та концентруючі кисень прилади, а також прекурсори для виробництва вакцин.

Нагадаємо, в Індії минулого тижня чотири дні поспіль фіксували антирекорди за кількістю нових заражень COVID-19. Щодня в країні підтверджували понад 300 тисяч заражень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus