USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

США та Канаду накрив «історичний зимовий шторм»

19 Січня 2022 09:34
Сильний зимовий шторм накрив снігом частину Північної Америки та східне узбережжя Канади, порушивши рух транспорту і призвів до відключення електрику в тисячах будинків. Про це пише УНН з посиланням на AFP.

Найбільша концентрація відключень електроенергії відбулася у середньоатлантичному штаті США Західна Вірджинія, а також у південно-східних штатах Північної та Південної Кароліни та Джорджії.

Було скасовано понад 1700 рейсів усередині США та з них, на додаток до 3000 напередодні.

За даними канадського урядового веб-сайту, значна частина канадських провінцій Квебек та Онтаріо опинилася під загрозою зимового шторму та хуртовин.

У Торонто очікується 60 сантиметрів снігу – «історичний шторм для міста», – написав головний метеоролог канадського телеканалу Global News Ентоні Фарнелл.

Багато шкіл було закрито, а шкільні автобуси не ходили в Квебеку та на півдні Онтаріо, включаючи район Торонто. Студенти повинні були повернутися до класів у понеділок в обох провінціях після канікул.

Національна метеорологічна служба США (NWS) заявила раніше, що очікує, що шторм «сьогодні повільно вщухне», але сніг продовжить йти весь вечір у Верхньому Нью-Йорку та Новій Англії.

Агентство повідомило, що найсильніший снігопад було зафіксовано в Аштабулі, штат Огайо.

На думку вчених, зміна клімату може стати основним фактором для екстремальних погодних явищ, таких як снігові бурі, а також для смертоносних повеней, тайфунів та аномальної спеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мэр Кукуева Показати IP 19 Січня 2022 09:57
Могу помочь со снегом. А вы метро построить. Пообещайте. На словах.
Психіатр до Мэр Кукуева Показати IP 19 Січня 2022 16:23
Можу допомогти з лікуванням. Приходьте, де с. Липини думаю знаєте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus