USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

США введуть санкції проти РФ через «референдуми»

26 Вересня 2022 00:25
США найближчими днями оголосять про нові санкції проти Росії. Це відповідь Вашингтона на проведення російськими окупантами референдумів на захоплених територіях України.

Про це заявив помічник президента США з національної безпеки Джейк Салліван в інтерв’ю телеканалу NBC, передає Кореспондент.

«Лідери країн G7 у заяві у п’ятницю після початку (референдумів, – ред.) підтвердили, що будуть наслідки, зокрема додаткові посилені санкції, включаючи санкції щодо юридичних осіб та компаній за межами Росії, які підтримують референдуми», – зазначив він.

За його словами, найближчими днями «США опублікують відповідну інформацію».

Читати ще: Україна отримала системи ППО NASAMS, – Зеленський

«Це лише подвоїть наші зусилля щодо надання Україні озброєнь та військової техніки», – наголосив чиновник.

Влада США продовжить сприяти постачанню в Україну танків радянських часів, що залишилися в інших країн НАТО, а також інших озброєнь, резюмував Салліван.

Зауважимо, за словами журналіста Рікарда Йозвяка, новий пакет санкцій Євросоюзу проти РФ не включатиме обмеження цін на нафту.

Додамо, що голова зовнішньої дипломатії Євросоюзу Жозеп Боррель заявив, що міністри закордонних справ країн ЄС домовилися підготувати нові санкції проти Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus