USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

США заблокують «Північний потік-2»

9 Серпня 2018 13:46
Група сенаторів США підготувала законопроект «Акт щодо захисту американської безпеки від агресії Кремля 2018». Документ містить в собі інформацію про ризики як для будівництва російських експортних газопроводів, в тому числі «Північного потоку-2», так і для нових інвестицій в сировинні стартапи.

Про це повідомляє UA.News.

Даний проект зобов’язує президента США Дональда Трампа ввести санкції у відношенні осіб, які будуть інвестувати в закордонні «енергетичні проекти», які підтримують російські держкомпанії та «навколодержавні російські утворення». Поріг допустимих інвестицій становить $250 млн.

Механізми для реалізації цього положення проект пропонує запозичити з CAATSA (документ про протидію супротивникам США за допомогою санкцій). Допускається арешт платежів на адресу осіб, які перебувають під санкціями, їх активів, введення заборон на боргове фінансування і укладання контрактів. Також документ передбачає посилення санкцій відносно нафтового сектора. Заборона може бути поширена на будь-які видобувні проекти, тоді як раніше вона стосувалася шельфових ділянок і сланцевих родовищ.

Однією з найбільш вразливих сфер вказується і поставка нафтовикам програмного забезпечення. Законопроект забороняє надавати товари, послуги та технології, а також надавати фінансову підтримку нафтовим компаніям з Росії.

Раніше повідомлялося, що Сполучені Штати введуть нові санкції проти Росії через використання хімічної зброї під час отруєння Сергія та Юлії Скрипалів у Великій Британії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Степан (Крымчанин) Показати IP 9 Серпня 2018 13:57
За 7 років США ввели 54 санкціонних пакета обмежень. Той що? Караван йде. Зараз вже ведеться прокладка тробопроводу.
намкриш до Степан (Крымчанин) Показати IP 9 Серпня 2018 14:32
йду на кримські сайти, чи жим-жим?
Степан (Крымчанин) до намкриш Показати IP 9 Серпня 2018 15:38
Йди. Хто забороняє?
Ты крыса до Степан (Крымчанин) Показати IP 9 Серпня 2018 15:26
Ага, ага, ага ... Ты и само уже не веришь ни в чудо, ни в пуйло ... а как все начиналось, вернулись в родную говень, гимна сесерии, скоро порет зажиточный турист с мордора ... ХА ХА ХА, не тут то было, крысятник оказался у разбитого корыта, паРаша продала Байкал, и уже взялась за пенсионный и стабилизационный фонд ... Как там айфон сказал, денег нет, но вы держитесь ! Степа, проснись, вас - крысян рассея уже проклинает!
До криси до Ты крыса Показати IP 9 Серпня 2018 16:06
Нормально написати важко? Навіть якби я був твоїм однодумцем, то важко зрозуміти що ти тут наплів... Таке враження, що паієнт психоневрологічного диспансера писав.
Ти крыса до До криси Показати IP 9 Серпня 2018 16:28
Степа, я рад что ты все понял. Общаюсь с многими такими как и ты крысчанами. Раньше большинство из них было упоротыми, на подобии тебя. Сейчас все они в шоке, как их развели и объегорили. Единицы из них верят еще в что то. Да Степа, тебе сказать нечего, да ты сам понял уже, что крым использовали как презерватив, в прямом и в переносном смысле.
777 Показати IP 9 Серпня 2018 16:37
Подотритесь своим законопроэктом. Это лучшее его использование. Северный поток будет построен так же как и крымский мост.
! до 777 Показати IP 9 Серпня 2018 16:50
Ух, як бахнуло!
Анатоль_ Показати IP 9 Серпня 2018 16:37
Я в шоцi, брати та сестри моi любi, шо то робиться на бiлому cвiтi
! до Анатоль_ Показати IP 9 Серпня 2018 16:49
Випий пігулку, і бігом в палату, та брати та сестри тобі допоможуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus