USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Стало відомо, чи працюватимуть луцькі ринки на Трійцю

13 Червня 2019 15:46
Найбільші ринки обласного центру Волині не працюватимуть на Трійцю.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у Луцькій міській раді та адміністрації найбільших ринків, зокрема в «Облспоживспілці».

Як розповіла у коментарі журналістам начальниця управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради Наталія Рибай, відповідного розпорядження про обов’язкові вихідні для працівників Центрального та Завокзального ринків у Луцькій міській раді не підписували, залишивши це на розсуд адміністрації.

У той же час, в «Облспоживспілці» повідомили, що Центральний ринок ні першого, ні другого дня на Трійцю не працюватиме:

«Як правило, щороку першого дня Трійці на ринках вихідний, та й другого теж – бо ж понеділок. Цей рік – не виняток, хоча ми не можемо відповідати за весь ринок, адже його територія належить кільком власникам. Однак, головний павільйон не працюватиме точно. Також ми не можемо сказати за людей, які розкладають свій товар на асфальті поруч із ринком – не на його території», – йдеться у коментарі.

Натомість, з власних достовірних джерел Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо, що у неділю, 16 червня, не працюватиме й «Варшавський» ринок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
999 Показати IP 13 Червня 2019 16:16
Якже продавчині витримають 2 дні без спиртного, неподобство. Як не прийдеш на центральний ринок то в проході, де неможливо пройти - столи томляться від відкритої горілки, нарізаної ковбаси та сала з цибулею. Підходиш, щось купити , а від продавців смердить свіжаком.
123 до 999 Показати IP 13 Червня 2019 19:31
Заздриш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus