USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Стало відомо, хто розстріляв людей у штаті Огайо

4 Серпня 2019 22:53
За атакою в американському місті Дейтон, штат Огайо, в результаті якої загинули дев'ять людей і 27 дістали поранення, може стояти місцевий мешканець.

Про це повідомляє ТСН.

Джерела ABC News у поліції заявили, що нападником, якого застрелили, є Коннор Стівен Беттс. Він мешкав у передмісті в районі Беллбрук. Поліцейські та агенти ФБР обшукали помешкання бойовика. За словами начальника поліції Беллбрука Дуга Догерті, чоловік ніколи не контактував з правоохоронцями.

Нападник був ліквідований майже миттєво, адже в Беллбруці налагоджена система охорони. Утім, чоловік у бронежилеті зі свого АК-47 вбив дев'ять людей і поранив до 20.

Напад стався за 15 годин після атаки у місті Ель-Пасо. Там були вбиті 20 осіб, ще понад 20 були поранені. У зв'язку зі стріляниною в Ель-Пасо поліція затримала 21-річного чоловіка. Він імовірно використовував АК-47.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus