USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У США сталася стрілянина в боулінг-клубі: 3 загинули, є поранені

27 Грудня 2020 14:00
У США в результаті стрілянини в боулінг-клубі міста Рокфорд штату Іллінойс троє людей загинули і ще троє дістали поранення.

Про це повідомляє Ракурс з посиланням на Associated Press.

Стрілянина сталася 26 грудня ввечері за місцевим часом. Підозрюваний убив трьох і поранив ще трьох людей. Двоє із загиблих були підлітками. Поліція затримала стрілка.

Начальник міської поліції Ден О’ши не став вдаватися у подробиці. Журналісти припускають, що підозрюваного правоохоронці затримали без стрільби.

Як передає Укрінформ з посиланням на CNN, потерпілих доставили в місцеву лікарню. Зазначається, що серед потерпілих було як мінімум двоє підлітків.


Як відомо, місто Рокфорд розташоване за 130 км на північний захід від Чикаго, столиці штату Іллінойс. За інформацією місцевої газети Rockford Register Star, у 2020 році було побито рекорд за кількістю вбивств у Рокфорді. Цьогоріч в місті загинули 35 людей внаслідок насильницьких дій. Востаннє подібна кількість смертей фіксувалася в 1996 році — 31 вбивство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus