USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Третя стрілянина за добу: у США невідомий відкрив вогонь по людях в Чикаго

4 Серпня 2019 19:59
Семеро людей поранено під час стрілянини в Дуглас Парк міста Чикаго вночі з суботи 3 серпня на неділю 4 серпня.

За даними NBC Chicago, повідомляє Страна, невідомий став розстрілювати відвідувачів парку Дуглас в Чикаго, перебуваючи в автомобілі Camaro чорного кольору.

Один чоловік доставлений в лікарню в критичному стані. Життю решти постраждалих, за попередніми даними, нічого не загрожує.

Як повідомляє місцеве видання CBS Chicago, нападник поки не затриманий. Поліція веде розслідування.
Нагадаємо, це вже третя кривава стрілянина в США за добу. Раніше повідомлялося, що за одні вихідні відразу в двох місцях вбивці відкрили вогонь в людних місцях. Всього загинуло три десятки людей, ще близько 50 - поранено.

Лише через декілька годин після нападу стрілка на торговий центр в Техасі кілька людей були розстріляні в районі міста Дейтон штату Огайо. Інцидент стався коло 1:00 поруч з баром Ned Peppers в центрі Дейтона. За повідомленнями ЗМІ, 10 людей загинули і 16 постраждали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ау Показати IP 4 Серпня 2019 20:40
А де наші бажаючі дозволити вільний обіг зброї в Україні. Ау?! ДА, І ЗВЕРТАЮ УВАГУ !!! В ШТАТАХ ВІЛЬНИЙ ОБІГ ЗБРОЇ, І НІХТО ДЛЯ САМОЗАХИСТУ ЇЇ НЕ ЗМІГ ЗАСТОСУВАТИ! НІХТО! Зброєю скористався лише вбивця!
Правдоруб до Ау Показати IP 4 Серпня 2019 21:38
Як би хоч в одного з постраждалих була з собою зброя такого б не трапилось!
Ага ага до Правдоруб Показати IP 4 Серпня 2019 23:07
або він би промахнувся в тій паніці і пристрелив замість злочинця ще когось не винного.
Що ти мелеш? до Правдоруб Показати IP 4 Серпня 2019 23:28
Що ти мелеш? Там вільний обіг зброї, вона апріорі могла бути в кожного, А БУЛА ТІЛЬКИ У ВБИВЦІ! І ТРАПИЛОСЯ ЦЕ ТІЛЬКИ ТОМУ, що є вільний обіг зброї !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus