USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Стало відомо, кому належить авто, через яке під Ковелем загинув байкер

14 Вересня 2019 10:54
Автомобіль Volkswagen Sharan, який підрізав колону байкерів в результаті чого один загинув, а інший потрапив в лікарню, зареєстрований на лісничого Зеленівського лісництва Волинської області Олександра Карпука.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел в правоохоронних органах.

Автомобіль з відповідними номерними знаками 1999 року випуску та об’ємом двигуна 1896 кубічних сантиметрів був зареєстрований 4 квітня 2019 року.
Ймовірно, за кермом автомобіля в момент аварії перебував саме його власник, адже аварію розслідують працівники Державного бюро розслідувань, про що повідомила речниця Територіального управління ДБР у Львові Зореслава Тивін.

Відповідно до декларації держслужбовця, він зареєстрований в селі Колодяжне.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, аварія на трасі Київ-Ковель-Ягодин неподалік села Старі Кошари, унаслідок якої загинув байкер із Дніпропетровської області, сталася 13 вересня близько 11 години. Інший байкер госпіталізований в Ковельську міську лікарню.

Відповідно до попередньої версії поліції, винуватцем ДТП був саме водій легковика, який почав розворот в забороненому місці і підрізав байкерів. Це підтверджують і очевидці аварії, які розповіли, що водій не помітив колону з 9 мотоциклів, виїхавши на дорогу прямо перед ними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus