USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стан СІЗО в Луцьку покращать у співпраці з поляками

23 Травня 2018 10:33
Луцьк разом із польськими колегами налагоджуватиме співпрацю задля покращення матеріально-технічної бази місцевого СІЗО, а також для забезпечення надання затриманим відповідної медичної допомоги.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 23 травня.

Керівниця управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан розповіла, що вже цього року було розвинуто співпрацю із польською стороною, зокрема проведено спільні обговорення.

Також минулого року було прийнято Програму надання інтегрованих соціальних послуг з питань сім’ї, дітей та молоді, попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми на 2018–2020 роки.

На програму було скеровано 390 тисяч гривень. «На жаль, програма недофінансована на 30 %», – сказала Ліна Галан.

Вона зазначила, що ця програма є доленосною, адже, окрім порушення багатьох нагальних питань, програма вирізняється тим, що є першою самостійною програмою управління, яке раніше долучалося до інших проектів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus