USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

Старт опалювального сезону в Луцьку: коли буде тепло у квартирах

3 Листопада 2022 19:58
3 листопада у Луцьку офіційно розпочався опалювальний сезон. Зараз мережі багатоквартирних будинків наповнюють хімічно очищеною водою.

Про це розповів Суспільному речник підприємства «Луцьктепло» Антон Безносиков.

Спочатку опалення ввімкнуть у школах, дитсадках і медзакладах. В багатоквартирних будинках підключення може тривати кілька днів.

«Сьогодні у нас в планах поряд із закладами освіти частково запустити будинки, але в основному це буде завтра-післязавтра», – додав речник.

Перед запуском котла на усіх котельнях слюсарі перевіряють обладнання.
Читати ще: Пережити зиму під атаками ворога. Мер Луцька розповів, як готують місто до відключень електрики, газу і води

До подання теплоносія у зимовий період підготувалися, каже майстер Василь Олексюк.

«У кожен будинок треба окремо заповнювати і пускати через внутрішньобудинкову систему теплоносій. Після того будемо налаштовувати гідравліку, потім включати котел в роботу. На повну потужність ми вийдемо через кілька днів», – каже майстер.

Зі слів Антона Безносикова, «Луцьктепло» обслуговує 759 багатоквартирних будинків у обласному центрі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Синоптик Показати IP 3 Листопада 2022 21:05
В воєнний час при такій погоді, як зараз, можна було житлові будинки почати опалювати з понеділка, з 07.11. Зараз в квартирах 20 - 21 градус, а попереду довга зима.
дідо до Синоптик Показати IP 3 Листопада 2022 21:31
Система не включається однією кнопкою...їй треба розгін та перевірки...треба опалювати,щоб зимою не замерзла вся система...
Василь Показати IP 4 Листопада 2022 07:42
"Чому быдні-тому що дурні,а дурні-тому-що бідні!!"Який дурень випускає теплоносій з труб-це щоб вони інтенсивно ржавіли??Луцьктепло на висоті!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus