USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Стартував набір в об’єднану штурмову бригаду «Лють»: запрошують усіх охочих волинян

3 Лютого 2023 18:03
На Волині стартував набір добровольців в об’єднану штурмову бригаду Національної поліції України «Лють», в арсеналі якої – бронетехніка (БМП, БТР, КОЗАК), артилерійське, зенітне, протитанкове та снайперське озброєння.

Про це сьогодні, 3 лютого, повідомив начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко під час брифінгу за участю начальника Волинської обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка, начальника Волинського прикордонного загону Сергія Лозінського, командира ВЧ 1141 Нацгварії Василя Гуртовського.

2 лютого виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ Ігор Клименко оголосив про початок набору в штурмові бригади МВС – «Гвардія наступу», до яких можуть вступати бійці-патріоти, добровольці, націлені на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України.

Основу цих підрозділів будуть складати поліцейські, прикордонники, нацгвардійці, які мають бойовий досвід.

Зокрема:

• Національна поліція України запрошує добровольців до штурмової бригади «Лють».

• Національна гвардія України запрошує у «Буревій», «Червону калину», «Кара-Даг», «Рубіж», «Спартан» та легендарний «Азов».

• Державна прикордонна служба України запрошує охочих долучитися до бригади «Сталевий кордон».

Кандидати у штурмові бригади можуть подати відповідну анкету на сайті storm.mvs.gov.ua, на сайті Національна поліція України в «Системі відбору кадрів для Національної поліції України» за посиланням або звернутися на гарячу лінію, чи подати анкету через Центри надання адміністративних послуг.

У Волинській області прийом документів від кандидатів здійснюється:

1. У центрах надання адміністративних послуг за адресами:

• м. Луцьк Філія № 2 Департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Луцької міської ради м. Луцьк, вул. Ковельська, 53 (507297347)

• м. Ковель Управління «ЦНАП» виконавчого комітету Ковельської міської ради м. Ковель, вул. Незалежності, 73 (0980091640, 0503782288)

• м. Володимир Управління «ЦНАП» виконавчого комітету Володимирської міської ради м. Володимир, вул. Устилузька, 17(671118581)

• м. Камінь-Каширський ЦНАП Камінь-Каширської міської ради м. Камінь-Каширський, вул. Ковельська, 16 (987158487)

• смт Маневичі, вул. 100-річчя Маневич, 34 А(678584610);

2. в ГУНП у Волинській області: вул. Винниченка, 11, кабінет № 1 або за номерами телефонів (050) 490-45-08, (050) 490- 45- 09 або (0332) 74-21-85;

3. в підрозділах кадрового забезпечення районних управлінь (відділів) поліції, відділів (відділень) поліції на території проживання громадянина, який виявив бажання проходити службу в ОШБ НП України «Лють».
«Об’єднана штурмова бригада «Лють» – це воєнізований підрозділ Національної поліції України нового зразка. Її бійці – це вольові й вмотивовані воїни. Кістяк цієї бригади будуть складати діючі поліцейські, які уже пройшли гартування боями, брали участь у бойових діях. Бригада «Лють» – це два штурмових полка, батальйон спеціального призначення та рота спецоперацій. У їхньому арсеналі буде бронетехніка, артилерійські й зенітні засоби ураження. До лав цієї бригади можуть стати всі громадяни України, які виявлять добровільне бажання», – під час брифінгу повідомив начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко.

«Щоб остаточно вигнати окупантів із своєї країни нам потрібно ретельно готуватись та постійно посилювати сили оборони. Саме тому Міністерство внутрішніх справ України оголосило про формування 8 додаткових бригад Нацгвардії, Нацполіції та Державної прикордонної служби. Ці бригади мають посилити українські сили під час майбутнього наступу. Бо головне бажання українців цього року – це перемога. Завдяки союзникам ми нарощуємо військову потугу. А долучившись до нових підрозділів можна зробити внесок у спільну справу. Їх формування вже почалося. Зокрема сформований кістяк, який складається із офіцерів і солдат з величезним бойовим досвідом, але доукомлектація цих бригад відбувається винятково з добровольців та вмотивованих громадян», – повідомив начальник Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко.

Набір у «Гвардію наступу» – це не мобілізація, а добровільний набір вмотивованих добровольців, які виявили бажання знищувати окупанта та очищати нашу землю від ворога.

Довідково: Бригада «Лють» – це два штурмові полки, батальйон особливого призначення, артилерійський полк і рота спеціальних операцій. У їхньому арсеналі – бронетехніка (БМП, БТР, КОЗАК), артилерійське, зенітне, протитанкове та снайперське озброєння.

Національна поліція пропонує: достойну зарплату, додаткові виплати залежно від умов служби, безоплатну меддопомогу і санаторно-курортне лікування, можливість здобути освіту у відомчих вишах під час служби безплатно або пільгово; право на отримання житла коштом держави, грошову компенсацію за винайм житла; пільги після отримання статусу учасника бойових дій.

Якщо ви готові долучатися до команди однодумців та разом захищати свою сім’ю та Україну – ласкаво просимо!

Заповнюйте анкету кандидата на сайті nabir.np.gov.ua https://nabir.np.gov.ua або за QR-кодом, звертайтеся до визначених ЦНАПів.

Номер гарячої лінії для консультацій 0 800 100 020.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 3 Лютого 2023 19:15
Якщо очолять Крошко і Погуляйко, а також візьмуть всіх колишніх і теперішніх керівників міськ- і райвідділів поліції, міліції, то думаю, тоді добровольців буде достатньо.
Сергій до Анонім Показати IP 3 Лютого 2023 22:15
Вони дальше кабінетів не виходять!
Анонім Показати IP 3 Лютого 2023 20:02
навіщо мвс формує свою окрему міні-армію, якщо існують та ефективно працюють ЗСУ? чи хтось у владі настільки почав непокоїтись власним майбутнім, що для спокою потрібна власна пвк?
Сергій Показати IP 3 Лютого 2023 22:23
Бо після війни хлопці підуть на Київ всю ту нечисть взяточніків виганяти,треба свої війська
Анонім до Сергій Показати IP 4 Лютого 2023 10:21
походом на Київ хабарників не вигнати,їх навіть тут достатньо сидить, якщо систему не змінити законодавчо, ніякі походи ситуації не змінять, одних хапуг замінять іншими,як вже було. То по-перше. А по-друге,до цього ще треба дожити, бо війна ще не закінчилась, і ворог не збирається зупинятися. Хоча багато-хто вирішив, що зможе спокійно пересидіти війну в тилу, дурних вистачить і без нього, а для того,щоб виправдати своє хитрожопство і сцикливість безкінечно верещати про зраду,про хабарі і т.д.
H8er до Сергій Показати IP 4 Лютого 2023 18:43
Мрійнику, ви туди посадили людей які без крові влади не віддадуть нікому, подівіться хто і звідки у нас депутати, які в них корені. Підуть і виметуть, еге, мрійте далі.
123 Показати IP 5 Лютого 2023 13:09
Цікаво,чи ця бригада буде на нульових позиціях?чи буде так, що пішли воювати, однак воюватимуть лише на папері.
Артем Показати IP 8 Лютого 2023 18:33
Не знаєте скільки ще буде йти набір ?
Бондан Показати IP 2 Травня 2023 16:13
Як подати заяву
Олександр Показати IP 29 Жовтня 2023 00:35
Хочу відати службу вітчизні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus