USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.80 9.95

Стартував перший етап нових санкцій США проти РФ

22 Серпня 2018 14:25
У середу, 22 серпня, починається перший етап санкцій США проти Росії, які були введені через справу Скрипалів.

Про намір США ввести санкції стало відомо 8 серпня, але перший етап набирає чинності сьогодні, інформує Європейська правда.

Так, на першому етапі санкції стосуватимуться заборони на експорт технологій, які можуть бути використані у військових цілях, і не спрямовані безпосередньо проти якоїсь компанії.

За даними ЗМІ, під заборону можуть потрапити газові турбіни, електронне обладнання, яке застосовується в промисловості. При цьому наголошується, що реальний перелік забороненої продукції може виявитися не таким великим, тому що адміністрація Барака Обами ввела схожі обмеження ще в 2014 році.

Другий етап санкцій буде введений, якщо Росія не виконає вимоги, пов'язані з припиненням використання хімічної зброї.

Своєю чергою, в МЗС Росії заявили, що США йдуть по шляху подальшого загострення двосторонніх відносин, і пообіцяли дзеркальні заходи.

Ці санкції викликали найбільший обвал рубля за два роки.

Нові антиросійські санкції в США планують прийняти до виборів у листопаді. Вони припускають введення обмежувальних заходів проти російських держбанків і нових випусків держборгу РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ded Показати IP 22 Серпня 2018 17:03
А толку ноль
123 до Ded Показати IP 22 Серпня 2018 18:25
Толк є. Санкції вдарили по рассєйці, так що дай Боже. Вже й стадо на місцях почало вити. САНКЦІЇ ПОМАЛУ, АЛЕ ВПЕВНЕНО РОБЛЯТЬ СВОЮ РОБОТУ. Не все зразу, але саме санкції обрубали крила військовим амбіціям кремля, так що все гаразд. З рф все буде як з срср, не раптово, але впевнено.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus