USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

«Старий Луцьк» на останніх секундах поступився «Говерлі»

15 Грудня 2019 15:04
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» не зумів вдруге обіграти «Говерлу» з Івано-Франківська, поступившись на останніх секундах – 90:88.

Матч Вищої ліги чемпіонату України відбувся 15 грудня в Івано-Франківську.

Учора лучани, програвши першу чверть з різницею -2, в підсумку перемогли «Говерлу» – 76:87, тож сьогодні вони прагнули продовжити переможну ходу.

Перші очки у матчі зусиллями Орленка закинули господарі. Потому лучани двічі сфолили, і гравці «Говерли» показали стовідсоткову реалізацію кидків з лінії у цих моментах. Лучани відповіли ендваном Швагринського, який був чи не найкращим у складі луцької команди в цій чверті. До слова, саме дві «трьохи» від Швагринського скоротили відставання «Старого Луцька» до -3, а в наступній атаці Федчук кидком з-за дуги зрівняв рахунок. Орленко знову вивів «Говерлу» вперед, але Федчук розкидався і тричі поспіль влучив з дальньої дистанції. Тож за хвилину до завершення чверті лучани мали +6 а підсумковий рахунок чверті – 21:29.

На початку другої десятихвилинки Едуард Федчук заробив третій фол, тож замість нього з’явився Коцько. Очевидно, що відсутність на майданчику капітана вплинула на луцьких баскетболістів, адже за 5 хвилин другої чверті лучани дозволи господарям зрівняти рахунок – 39:39, а в подальшому вийти вперед та піти на велику перерву, маючи +3 – 48:45.

Після перерви «Говерла» продовжила володіти перевагою, збільшивши її до +11 за 5 хвилин третьої чверті. Завдяки двом поспіль попаданням з-під кільця Коцька «Старий Луцьк» трішки скоротив відставання, також здалеку влучив Федчук. Перед фінальною чвертю лучани відставали від «Говерли» на сім очок – 66:59.

На початку чверті Співак влучив здалеку, в подальшому кидок з середньої Коцька та «трьоха» від того ж Співака дозволили зрівняти рахунок. Щоправда, команда з Івано-Франківська відповіла дальнім кидком Калашнікова. Господарі знову мали +5, але «трьоху» в лучан закинув Шевчук. Однак це не дуже допомогло його команді, адже «Говерла» знову збільшила перевагу до +7. Гуцалюк за хвилину до сирени «трьохою» скоротив відставання до -4. Остання хвилина перетворилася на справжній трилер: Орленко з лінії влучив 1 з 2, а в наступній атаці фол на собі заробив Дейна, реалізувавши 2 з 2 та скоротивши відставання до -3. Далі на лінію штрафних став Коцько, який реалізував перший кидок, а відскок після другого забрав Дейна та зрівняв рахунок кидком з-під кільця. За 15 секунд до сирени м’яч був у лучан. Проте Коцько його втратив, а Калашніков у відриві закинув ендван фактично на останній секунді, подарувавши «Говерлі» перемогу – 90:88.

Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Едуард Федчук, в активі якого 23 очки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus