USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Старий Луцьк» на виїзді переміг «Львівську Політехніку»

2 Лютого 2019 21:15
Зігравши три рівні чверті з «Львівською Політехнікою» на виїзді, «Старий Луцьк – Університет» перекидав господарів майданчика у четвертій 12:18 та переміг з загальним рахунком 75:84.

Матч Вищої ліги чемпіонату України відбувся 2 лютого у Львові.

В минулому турі у першому матчі «спарки» проти БК «Київ-Баскет-2» «Старий Луцьк», програвши першу чверть з різницею у 15 очок, зміг зібратися та вдало відіграти наступні десятихвилинки, зумівши на останніх секундах вирвати перемогу – 70:72. Однак наступного дня лучани програли з таким же рахунком.

У сьогоднішньому матчі «Старий Луцьк» зусиллями Глушка, який закинув «трьоху», відкрив рахунок, в наступній лучани знову закинули з-за дуги. «Старий Луцьк» краще розпочав гру, однак господарі прокинулися і також почали набирати свої очки. Загалом першу чверть команди проводили досить рівно, що й свідчить рахунок – 21:20 на користь львів’ян.

Другу десятихвилинку лучани розпочали, як і першу, вдалим дальнім кидком, який вдався Федчуку, натомість господарі відповіли сімома очками. Гості це не стали терпіти та зусиллями Прозапаса, який закинув «трьоху», і «ендвану» від Коцька вийшли вперед – 28:29. Відзначимо, що в матчі увесь час були гойдалки у рахунку – команди почергово виходили вперед, однак лучани були більш влучними, тож на велику перерву пішли з двома очками переваги – 49:51.

На початку третьої чверті лучани відірвалися на шість очок, гості зрівняли рахунок, проте не надовго – Прозапас та Федчук відновили перевагу, закинувши «трьохи». Третя десятихвилинка, як і дві попередні, також проходила у рівній боротьбі. Перед фінальною чвертю перевага у лучан була лише у три очки – 63:66.

Четверта чверть не надто вдало розпочалася для лучан, адже п’ятий фол заробив Петро Глушко, який тепер змушений був дивитися гру з лави для запасних. Протягом двох хвилин команди не могли закинути перші очки у десятихвилинці. Лише завдяки кидку з дальньої дистанції від Капка львів’яни зрівняли рахунок, однак в наступній атаці Швагринський, закинувши трьохочковий, знову вивів лучан вперед. За три хвилини до закінчення матчу лучани відірвалися на п’ять очок, тож тренер львів’ян взяв тайм-аут, однак це не дуже допомогло «Львівській Політехніці», адже після перерви Коцько закинув трьохочковий, збільшивши перевагу до восьми очок. Відтак, лучани довели матч до логічного завершення – 75:84.

Найрезультативнішими гравцями матчу в лучан стали Едуард Федчук та Володимир Коцько, в активі яких по 17 очок, також 16 очок закинув Дмитро Швагринський.

Вже завтра о 12.00 відбудеться наступний матч «спарки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Михайло Показати IP 2 Лютого 2019 22:31
Другого лютого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus