USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Старий Луцьк» впевнено обіграв «Львівську Політехніку» у другому матчі на виїзді

3 Лютого 2019 14:38
На відміну від вчорашнього матчу, де гра була рівною і могли перемогти обидві команди, сьогодні «Старий Луцьк - Університет» впевнено переміг «Львівську Політехніку» у другому матчі «спарки» - 53:77.

Матч Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу відбувся 3 лютого у Львові.

У вчорашньому матчі, зігравши три рівні чверті, «Старий Луцьк – Університет» перекидав господарів майданчика у четвертій 12:18 та переміг з загальним рахунком 75:84.

Перші очки у сьогоднішньому матчі заробив Володимир Шевчук, який реалізував один з двох кидків з лінії, проте у відповідь львів’яни закинули десять. Реакція тренера «Старого Луцька» Володимира Журжія на такий відрив була миттєвою – тайм-аут. Одразу ж після цього Швагринський закинув «ендван», також відзначимо й трьохочковий від Дмитра, який своїм кидком скоротив відставання до трьох очок – 14:11. На останніх секундах чверті Коцько закинув «трьоху», встановивши фінальний її рахунок 18:16 на користь господарів.

На початку чверті «ендван» забив Юрій Карпенко, вивівши лучан вперед. Потім завдяки кидку з середньої дистанції від Коцька та дальньому Швагринського «Старий Луцьк» почав відриватися від свої суперників, тож львів’яни взяли тайм-аут. Однак після перерви Федчук, закинувши «трьоху», збільшив перевагу своєї команди до дев’яти очок – 18:27, господарі ніяк не могли закинути перші очки в чверті. Відзначимо й другий «ендван» у матчі від Карпенка. Проте луцькі баскетболісти дещо розслабилися і дозволили скоротити відставання львів’янам до чотирьох очок. Наприкінці десятихвилинки Глушко закинув з-за дуги, що дозволило «Старому Луцьку» іти на перерву з шістьма очками переваги – 32:38.

Після перерви більш зібраними були господарі, які скоротили відставання до трьох очок, однак Федчук «трьохою» знову відновив перевагу, а потім Шевчук закинув ще і два з фолом, проте не реалізував кидок з лінії, після тайм-аута Федчук знову закинув дальній, збільшивши перевагу до 11 очок. Лучани продовжували збільшувати свою перевагу, тож перед фінальною десятихвилинкою вона сягнула 17 очок – 38:55.

В четвертій десятихвилинці лучани продовжували нарощувати свою перевагу – спочатку з сиреною закинув Коцько, а потім у відриві два додав Федчук та ще й до того, обікравши суперника, капітан знову у відриві закинув два. Після цього третій «ендван» в матчі закинув Юрій Карпенко – просто розносили господарів майданчика у фінальній чверті гравці «Старого Луцька». Відзначимо, що за шість хвилин до завершення матчу п’ятий фол отримав капітан лучан Федчук і змушений був додивлятися гру на лаві запасних. Після цього гравці «Старого Луцька» не знітилися, а навпаки ще більше зібралися, що свідчить «трьоха» з сиреною від Глушка. Фінальний рахунок зустрічі – 53:77.

Найрезультативнішим гравцем матчу в лучан став Дмитро Швагринський, в активі якого 20 очок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus