USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Старий Луцьк» не зумів обіграти останню команду Суперліги. Фоторепортаж

13 Січня 2024 17:30
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк» зазнав чергової поразки: цього разу на домашньому майданчику лучани поступилися останній команді чемпіонату «Кривбасу» – 70:71. Луцькі баскетболісти не зуміли реабілітуватися за вчорашню поразку від «Дніпра», а для криворіжців ця перемога стала першою у цьому сезоні Суперліги. До цього вони програли усі чотирнадцять матчів.

«Старий Луцьк» вкрай невдало розпочав матч: Бібіков «трьохою» одразу ж поклав початок ривка криворіжців (8:2), а Коцько тим часом заробив два фоли. Після тайм-ауту Коцько знову сфолив – цього разу в нападі – та сів на лаву запасних до кінця другої половини. Відзначимо, що у «Кривбаса» полетіло здалеку: ще два трьохочкових забив Бібіков, також з периметру влучав Мартинов. Завдяки цьому команда з Кривого Рогу мала 12 очок переваги, шоправда до кінця чверті лучани трішки скоротили відставання – 16:25.
Читати ще:«Старий Луцьк» без шансів поступився лідеру Суперліги «Дніпру». Фоторепортаж

Марків влучним трьохочковим почав ривок лучан, завдяки якому вони скоротили відставання до -2 за три хвилини другої чверті. Невдовзі Джексон у відриві вивів «Старий Луцьк» вперед. Лучани нарешті розкидалися: з-за дуги знову влучив Марків, забили свої дальні кидки Коровяков та Бедлінський. Щоправда криворіжці не надто відпустили лучан, які мали максимум +4 переваги, але перед великою перервою дозволили її трішки скоротити – 40:38.
Під час перерви зазвучав сигнал повітряної тривоги, яка тривала майже півтори години. Така тривала перерва була кориснішою для «Кривбасу». На початку третьої чверті криворіжці завдяки ривку 12:2 зуміли повернути перевагу, яка була після першої десятихвилинки. Здавалося б, лучани почали підтягуватися до суперників: Марків вчергове влучив здалеку та скоротив відставання до -3. Але швидкі 5 очок від «Кривбасу» знову зробили їхню перевагу більшою, хоча не надто комфортною, як для цього матчу – 47:55. Лідером перед фінальною десятихвилинкою були криворіжці – 49:56.
Читати ще:«Маємо гарно зіграти завтра», – Чайковський про поразку від «Дніпра»

На старті останньої чверті «Кривбас» швидко заробив пʼять командних фолів, тож лучани нерідко ставали на лінію штрафних та попри погану реалізацію, скоротили відставання і знову вийшли вперед – 64:63. Після цього «Старий Луцьк» за собою повів капітан Володимир Коцько, завдяки якому лучани перемагали +4. Але останні 2 хвилини «Старий Луцьк» грав без капітана – Коцько заробив пʼятий фол.

Тим часом «Кривбас» зрівняв рахунок та знову вийшов вперед завдяки очкам Ріда – 69:71. На початку останньої хвилини Коровяков влучив 1 з 2 штрафних і рахунок став 70:71. Протягом останньої хвилини матч міг закривати Рід, дві спроби вирвати перемогу мали лучани, але ні Марків, ні Прозапас свої кидки з-за дуги не влучили. Тож після фінальної сирени на табло світилися переможні для «Кривбаса» 70:71, який здобув першу перемогу за 15 матчів.
Найрезультативнішим у складі лучан став Стейсі Томас – 13 очок. Після цієї гри «Старий Луцьк» посідає восьме місце у турнірній таблиці (5 перемог, 12 поразок). Завтра лучани зіграють заключний матч у домашньому баблі проти «Запоріжжя».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вова Показати IP 13 Січня 2024 18:30
Ниже плинтуса !
Вася з Перемоги Показати IP 13 Січня 2024 19:05
Вже не залишилось команд, яким би "Старий Луцьк" не програвав ! Останній шанс стати першими - то хіба перевернути турнірну таблицю вверх ногами !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus