USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Старий Луцьк» не зумів взяти реванш у «Рівного». Фоторепортаж

1 Листопада 2020 18:15
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет», програвши у першому матчі спарки, не зумів взяти реванш у другій грі, поступившись з рахунком – 76:65.

Старт матчу не віщував для лучан нічого доброго – перші очки закинув рівнянин Калашніков, забивши ендван, а далі номінальні господарі здійснили ривок – 11:2. Невдовзі «Старий Луцьк» завдяки «трьосі» Унгуряна скоротив відставання до -4. Але перша чверть закінчилася з десятиочковою перевагою на користь «Рівного» – 22:12.
На початку другої десятихвилинки лучани не лише скоротили відставання, а й вийшли вперед – постарався Юрченко, який забив двічі поспіль. Втім, наприкінці чверті три поспіль дальні кидки від Шанюка, Калашнікова та Герасимчука дозволили вже рівнянам бути попереду. «Трьоха» від Прозапаса з сиреною лише скоротила відставання до -4 – 42:38.
Наступну чверть рівняни виграли з семиочоковою перевагою, а остання десятихвилинка закінчилася нічийним рахунком (15:15), що дозволило «Рівному» святкувати другу перемогу поспіль – 76:65.
Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Владислав Унгурян, який оформив дабл-дабл (16 очок та 13 підбирань).

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus