USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Старий Луцьк» переміг «Рівне» та залишився на першому місці у групі. Фоторепортаж

6 Лютого 2022 16:11
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» зумів взяти реванш за вчорашню поразку, перемігши сьогодні БК «Рівне» з рахунком 59:54. Ця перемога дозволила лучанам залишитися на першому місці у групі перед наступним етапом Вищої ліги.

За стартові три хвилини команди на двох забили лише три очки та і то з лінії штрафних. Загалом на майданчику точилася рівна боротьба. Коли ж Водолазський влучив «трьоху», вивівши «Рівне» вперед (10:13), Володимир Журжій вирішив взяти тайм-аут. Внесені корективи не допомогли луцьким баскетболістам, які поступилися у першій чверті – 14:20.
Друга десятихвилинка розпочалася з влучного трьохочкового Коровякова. Попри такий старт, баскетбол у другій чверті був не надто результативним. За п‘ять хвилин до великої перерви Федчук влучним кидком з-за дуги скоротив відставання до мінімуму (22:23), а невдовзі вивів «Старий Луцьк» вперед. Юрченко кидком на останніх секундах встановив на табло 36:33 після двох чвертей.
На початку третьої чверті лучани відірвалися на 8 очок, тож гості взяли тайм-аут. Відзначимо Унгуряна, який забив дві «трьохи» поспіль. Рівняни зуміли вирівняти гру, тож після трьох чвертей рахунок був на користь «Старого Луцька» – 45:41.
Четверта чверть розпочалася для лучан зовсім невдало – судді дали незрозумілий фол Федчуку, для якого він став п‘ятим, а потім п‘ятий фол отримав і Юрченко. Попри втрату лідерів, «Старий Луцьк» виглядав доволі впевнено. За чотири хвилини до сирени лучани мали +9 та в підсумку довели матч до перемоги – 59:54.
Відзначимо, що у складі лучан одразу троє гравців набрали по 11 очок: Євген Коровяков, Владислав Унгурян та Едуард Федчук.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus