USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Старий Луцьк» у напруженій грі переміг «Хмельницький». Фоторепортаж

30 Жовтня 2021 22:32
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» у важкій грі здолав «Хмельницький» – 79:69. Завтра команди зіграють повторний матч.

На старті гри у гостей активним був Горобченко, який забив чотири очки. Лучани відповіли дальніми Зайця і Унгуряна, захопивши ініціативу та відірвавшись на +6. Гості одразу ж взяли тайм-аут, однак це їм не дуже допомогло.

Наприкінці чверті лучани воліли кидати лише «трьохи» – почергово влучали Глушко, Федчук та Коцько. Це дозволило «Старому Луцьку» виграти першу чверть з різницею в 11 очок – 21:9.
У другій десятихвилинці гра в лучан відверто не пішла, у них навіть були проблеми з тим, аби вивести м‘яч на чужу половину майданчика. Гості за половину чверті скоротили відставання до -7. Лучани намагалися внести корективи у гру тайм-аутами, однак це не допомагало – до кінця чверті гості не лише скоротили перевагу, а й вирвалися вперед – 31:33.
Очевидно, що в перерві у роздягальні лучан відбулася серйозна розмова, адже вони одразу ж вирвалися вперед завдяки п’яти балам Коцька. Юрченко данком, наростивши перевагу до +5, змусив гостей брати тайм-аут. Однак лучани і далі продовжили виглядати краще. Відзначимо Швагринського, який спочатку забив ендван, а потім влучив з-за дуги, дозволивши відірватись лучанам на +10. Перед фінальною чвертю рахунок був 56:46.
Початок четвертої десятихвилинки пройшов не за планом «Старого Луцька», який дозволив гостям скоротити відставання до -5. Лучани взяли тайм-аут, але він не дуже вплинув на гру – «Хмельницький» скоротив відставання до -3. Однак Заєць і Швагринський двома «трьохами» знову зробили перевагу лучан комфортною. А коли перевага «Старого Луцька» знову досягнула 11 очок, тайм-аут взяли вже хмельничани. У підсумку сирена сповістила про перемогу лучан – 79:69.
Найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» став Дмитро Швагринський – 17 очок. Вже в неділю команди зіграють другий матч спарки, початок о 12.00.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus