USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Старий Луцьк» у напруженій грі в овертаймі втратив перемогу над «Київ-Баскетом». Фоторепортаж

11 Грудня 2022 20:48
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» у конкурентному матчі в овертаймі втратив перемогу над столичним «Київ-Баскетом» – 58:61.

Команди розпочали неквапливо, лише через 2 хвилини після початку Заплотинський відкрив рахунок, вивівши гостей вперед. У лучан Рудаков відповів «трьохою». Загалом команди йшли рівно, невдовзі три закинув Бедлінський, а Коцько вивів лучан вперед - 8:7.

Згодом той же Бедлінський забив ефектний данк та й загалом він ефективно діяв під чужим кільцем. Перша нерезультативна чверть дала заспів на увесь матч, у ній з рахунком 12:13 перемогли кияни.
На старті другої чверті лідерські якості на себе взяв капітан лучан Коцько, який закинув ендван, а потім влучив з-за дуги. Повторив останню результативну дію капітана і Коровяков. Попри таку результативність «Старого Луцька», столичні не надто відпускали господарів у рахунку. Але в середині чверті «Старий Луцьк» був попереду – 23:17. «Трьоха» Бедлінського та ендван Коровякова дозволили «Старому Луцьку» піти на перерву за комфортної переваги – 30:21.
Третя чверть була найрівнішою – команди відповідали одна одній набраними очками. Тому перевага лучан в дев‘ять очок перед четвертою десятихвилинкою зберіглася – 44:35. На старті четвертої чверті кияни скоротили відставання до -5. В середині десятихвилинки Панфілов забив ендван та знову наростив перевагу +9 – 50:41.

Проте за три хвилини до сирени перевага лучан була знову хиткою – лише +4. Але Панфілов не зупинявся та невдовзі вличив з периметру – 53:46. За півтори хвилини до сирени кияни відставали вже на -2, а Заплотинський з лінії за 32 секунди зрівняв рахунок (53:53). Луцьк тут же взяв тайм-аут. Після цього лучани втратили м‘яч у своїй атаці, але й кияни не реалізували свою, тож матч перейшов овертайм.
Впродовж овертайму рахунок був рівним до останніх миттєвостей, але Мусієнко за 1,2 секунди влучив «трьоху», вивівши киян вперед – 58:61. Попри малу кількість часу, лучани організували атаку та вивели Коцька на кидок, який влучив зі своєї половини, але, на жаль, м‘яч залетів у кільце вже після сирени. Тож перемогу таки святкував «Київ-Баскет» – 58:61.

Найрезультативнішим у складі лучан став Володимир Коцько – 14 очок, 6 асистів.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus