USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Старий Луцьк» у непростому матчі здолав «Львівську Політехніку»

23 Січня 2021 20:09
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» в напруженому матчі переміг «Львівську Політехніку» - 81:69. Вирішальною стала фінальна чверть, яку лучани виграли з тринадцятьма очками переваги.

Матч Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу відбувся 23 січня в ОДЮСШ.

Перші очки у грі закинули лучани – з-за дуги влучив Унгурян. А в наступній атаці «трьоху» закинув Тютюнник. Вже на старті матчу господарі відірвалися на +8, тож львів’яни взяли тайм-аут. Невеличка перерва дала результат, адже «політехи» одразу закинули трьохочковий. Загалом гра у першій чверті була рівною – львів’яни не відпускали лучан у рахунку. А за хвилину до закінчення десятихвилинки «Старий Луцьк» не лише втратив перевагу, а й дозволив гостям вийти вперед – 19:20.

На початку другої чверті завдяки «трьосі» від Коцька лучани зрівняли рахунок. Згодом той же Коцько знову влучив здалеку, вивівши «Старий Луцьк» вперед. Перша половина другої десятихвилинки була рівною як у грі, так і в рахунку – 27:27. Ситуація на майданчику не надто подобалася Володимиру Журжію, який взяв тайм-аут. У підсумку на велику перерву команди пішли за рівного рахунку – 35:35.

По перерві лучани одразу ж відірвалися на +4, проте у гостей здалеку влучив Горбатий. Невдовзі Унгурян влучив з-за дуги, і львів’яни взяли тайм-аут. Втім це не надто допомогло гостям. Завдяки вдалим діям Коцька, який після власної результативної атаки зробив перехоплення, «Старий Луцьк» відірвався на +7. Але згодом «Львівська Політехніка» здійснила ривок +8 та вийшла вперед. Перед фінальною чвертю рахунок був 57:58.

На старті десятихвилинки лучани відірвалися на +5 – здалеку влучив Унгурян, і одразу ж після перехоплення забив Коцько. Гості відразу взяли перерву, після якої «Старий Луцьк» продовжив мати перевагу. Варто відзначити ефектну «трьоху» Юрченка, яка дозволила відірватися на +8. За дві хвилини до фінальної сирени Унгурян вчергове влучив здалеку, наростивши первагу до +10. Фінальний рахунок зустрічі – 81:69 на користь «Старого Луцька».

Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Владислав Унгурян, який оформив дабл-дабл (25 очок та 11 підбирань). Вже завтра команди зіграють другий матч спарки, початок об 11.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus