USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Старий Луцьк» в останній чверті зумів дотиснути «Житомир»

3 Квітня 2021 20:22
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» зумів в останній чверті дотиснути БК «Житомир» та вирвати виїзну перемогу – 85:94.

Протягом першої чверті на майданчику була рівна боротьба, але завдяки дальньому влучанню Дейни десятихвилинка була за «Старим Луцьком» – 16:19.

На початку другої чверті житомиряни провели дві вдалі атаки та вийшли вперед, однак Федчук «трьохою» повернув перевагу лучанам. Майже протягом усієї чверті «Старий Луцьк» лідирував на кілька очок, але кінець десятихвилинки краще провели господарі, які відірвалися на п’ять очок – 38:33.

У третій десятихвилинці найбільша перевага «Житомира» сягала десяти очок, однак до кінця чверті лучани її скоротили до шести, залишаючи собі шанси, щоб змінити хід гри у фінальній десятихвилинці – 64:58.

На початку четвертої чверті свої снайперські здібності продемонстрував Прозапас, забивши два дальніх кидки. А тим часом перевага господарів скоротилася до трьох балів. У середині десятихвилинки Федчук кидком з-за дуги скоротив відставання «Старого Луцька» до -1, а Прозапас також дальнім кидком вивів лучан вперед. Ще одна влучна дальня спроба від Дейни дозволила відірватися на +5 та змусила тренера житомирян брати тайм-аут. Далі лучани не дозволили щось зробити господарям, довівши матч до перемоги – 85:94.

Найрезультативнішим у лучан став Владислав Унгурян, який оформив тріпл-дабл (17 очок, 10 підбирань, 11 результативних передач). Уже завтра команди зіграють другий матч спарки.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus