USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

«Старий Луцьк» в овертаймі дотиснув «ДіДіБао». Фоторепортаж

25 Січня 2020 23:20
Після перших двох чвертей проти «ДіДіБао» з Кам’янця-Подільського «Старий Луцьк – Університет» мав +22 очки переваги. Проте по перерві щось пішло не так, адже гості зуміли перевести гру в овертайм, в якому лучани все ж дотиснули команду з Кам’янця-Подільського – 75:73.

Матч Вищої ліги з баскетболу відбувся 25 січня в ОДЮСШ.

Баскетболу в Луцьку не було вже доволі довго, тож за цієї грою скучили не лише вболівальники, а й самі баскетболісти. В цю невеличку перерву «Старий Луцьк» встиг підписати захисника Юрія Крамара, який мав дебютувати у сьогоднішній грі.

Матч розпочався вкрай вдало для лучан – перші очки, та ще й з-за дуги, закинув Максим Дейна. До слова за дві хвилини лучани мали +7, і саме сім очок закинув Дейна. Господарі майданчика не відчували особливого супротиву, вигравши першу чверть з рахунком 23:8.
В наступній десятихвилинці на майданчику відбувалося щось подібне до першої чверті. Лучани грали свою гру, зокрема двічі поспіль здалеку влучав Тютюнник, ще одну «трьоху» забив Федчук. Відтак, на велику перерву команди пішли з +22 для «Старого Луцька».
А по перерві лучан ніби підмінили, і «ДіДіБао» почало скорочувати відставання у рахунку. Баскетболісти «Старого Луцька» ніяк не могли підступитися до кільця гостей та «збилися» на дальні кидки, які в них не надто виходили. Навіть попри це, «Старий Луцьк» перед фінальною чвертю мав +8 – 55:47.
За три хвилини четвертої десятихвилинки команди на двох зуміли закинути лише одне очко. А після цього гості поступово знайшли свою гру та почали знову скорочувати відставання. За чотири хвилини до сирени перевага лучан була лише +5, однак Крамар закинув другу в цій чверті «трьоху». Однак гості все ж зуміли краще провести кінець десятихвилинки та перевести гру в овертайм – 64:64.
Лучани зрозуміли, що відступати їм нікуди, розпочавши з дальнього кидка Швагринського. Гості знову зрівняли рахунок, але тут на виручку прийшов дебютант Крамар, який закинув чергову «трьоху». В підсумку, лучани зуміли відстояти переможних рахунок та здобути таку важливу перемогу – 75:73.

Найрезультативнішим гравцем у старого Луцька став Максим Дейна, який оформив дабл-дабл (19 очок, 15 підбирань).

Вже завтра команди зіграють другий матч спарки, початок об 18.00.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вболівальник Показати IP 26 Січня 2020 09:55
Усе в грі було прекрасно: і зоряна хвороба Федчука, і дитяча радість аматорської збірної автомеханіків, і мільйони лайків Крамару, і вболівальники-принцеси, яким не гоже аплодувати, і мудрі поради тренеру від школярів з трибун.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus