USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Матчі були дуже різні», – Журжій про дві перемоги «Старого Луцька»

27 Січня 2020 08:15
Головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій та один з героїв двох зустрічей Максим Дейна прокоментували переможні матчі проти «ДіДіБао» з Кам’янець-Подільського, відзначивши, що матчі були зовсім різні, але дуже важкі.

Максим Дейна розповів, що команді потрібно було відплатити за поразку від «ДіДіБао» на старті чемпіонату: «Це було велике непорозуміння і нам потрібно було реабілітуватися. До того ж, розпочалося друге коло, тому зараз не можна допускати поразок, адже йде боротьба за позиції – хто вигідніше зайде в плей-офф. «ДіДіБао» – дуже хороша команда, там є гравці з досвідом виступів у Суперлізі: Вінтоняк, Полюляк, Гуменюк. Це досвідчені гравці, які показують характер, саме завдяки цьому вони нав’язують боротьбу. Нам сьогодні було нелегко, адже в них є габаритні гравці, але ми зуміли вибороти дві важливі перемоги».
Натомість Володимир Журжій відзначив, що «ДіДіБао» складене з досвідчених гравців, тому з ними грати дуже важко, адже вони читають гру та приймають досить непогані рішення.

«Останнім часом «ДіДіБао» показує непогані результати, наприклад, їхня перемога над лідером нашої групи «Тернополем». Вони їхали до нас з піднесенням. Я хочу віддячити їм за несамовиту підтримку. Матчі були дуже різні, але ці дві перемоги дуже важливі для нас з турнірної токи зору», – зауважив Володимир Журжій.
Також коуч оцінив дії новачка Юрія Крамара: «Він вписується, його гра в захисті мене влаштовує, щодо нападу, то тут потрібно ще зіграватися з партнерами».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus