USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Старий Луцьк» впевнено обіграв «Львівську Політехніку». Фоторепортаж

8 Грудня 2019 09:00
Попри те, що різниця у поєдинку інколи була мінімальною, баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» впевнено переміг «Львівську Політехніку» та реабілітувався за дві прикрі поразки проти БК «Рівне» – 65:49.

Матч Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу відбувся 7 грудня в ОДЮСШ.

Минулих вихідних лучани зіграли два матчі Волинського баскетбольного дербі проти сусідів з Рівного: в обох матчах «Старий Луцьк» програв БК «Рівне»: якщо в першому матчі «Старий Луцьк» поступився фактично без шансів, то в другому підопічні Володимира Журжія програли лише одне очко.

Сьогодні луцькі баскетболісти прагнули перемогти львів’ян та порадувати своїх рідних вболівальників. Це вони показали вже з стартових хвилин: гості закинули перші очки в матчі, але миттєво ефектним данком відповів Тютюнник. Лучани одразу показали, хто є господарем майданчику – у двох атаках поспіль дальніми відзначилися Швагринський та Коцько, який зробив рахунок 11:4. Втім, до кінця чверті «Старий Луцьк» розгубив свою перевагу, вигравши першу десятихвилинку лише з різницею в чотири очки – 15:11.
Наступна чверть пройшла ще за більш рівної боротьби, хоча лучани на її початку мали +8 – посприяла цьому «трьоха» від Прозапаса. Згодом тренер «Львівської Політехніки» взяв тайм-аут, і це дало свої плоди, адже за 30 секунд до великої перерви рахунок вже був рівним – 25:25. На щастя, з-за дуги влучив Коцько, тож після другої чверті рахунок був – 28:25.
Третя десятихвилинка дещо нагадувала попередню. Очевидно, в перерві у роздягальні лучан відбулася серйозна розмова, бо вони одразу ж почали знову нарощувати свою перевагу – двічі поспіль здалеку влучив капітан «Старого Луцька» Едуард Федчук, збільшивши перевагу своєї команди до +9. Але львів’яни не збиралися здаватися і за три хвилини до кінця чверті скоротили відставання до мінімуму – 43:42. Володимир Журжій одразу зреагував, взявши тайм-ату, після якого з середньої влучив Тютюнник, а Співак закинув ендван, щоправда кидок з лінії не реалізував. Тож, перед фінальною чвертю лучани мали +6 – 50:44.
У четвертій десятихвилинці луцькі баскетболісти фактично нічого не дали зробити львів’янам, натомість самі впевнено діяли в атаці, що свідчить дальній Співака та ендван Швагринського. Відтак, «Старий Луцьк» довів матч до логічної та впевненої перемоги – 65:49.

Найрезультивнішим у «Старого Луцька» став Дмитро Швагринський, в активі якого дабл-дабл (21 очко, 11 підбирань).

Вже сьогодні відбудеться другий матч спарки, початок об 18.00.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus