USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Степанов назвав умову запровадження нового локдауну в Україні

16 Березня 2021 08:14
Міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомив, що якщо 50-70% усіх областей опиняться в «червоній» зоні, уся країна піде на жорсткий карантин.

Про це Степанов повідомив у ефірі «Свобода слова» на ICTV, передає Українська правда.

«Я думаю, що ми будемо рухатися по стратегії адаптивного карантину. Зрозуміло, якщо буде понад 50-70% областей в «червоній» зоні, тоді будемо говорити про жорсткий карантин на території всієї країни», – сказав глава МОЗ.

Також він зазначив, що серед областей, які можуть потрапити до червоного рівня епіднебезпеки – Вінницька, Львівська та Київ.

Раніше Степанов повідомив, що Україна вступила в третю хвилю ковіду, а стрибок захворюваності прогнозується на кінець квітня.

15 березня Міністерство охорони здоров’я розширило помаранчеву зону карантину, додавши туди Чернігівську область. Також розповідали, що в семи областях України і Києві перевищено допустимий рівень госпіталізацій хворих ковідом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВІРУС Показати IP 16 Березня 2021 09:48
ДАВАЙТЕ НА ПАСКУ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus