USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Степанова хочуть звільнити до кінця року, шукають заміну, – ЗМІ

26 Листопада 2020 15:07
Максима Степанова планують звільнити з посади глави Міністерства охорони здоров’я до кінця 2020 року. ЗМІ пишуть, що наразі йому шукають заміну, але через ситуацію з коронавірусом це непросто.

Перспективи звільнення з посади Максима Степанова прокоментували «Українській правді» джерела з оточення Володимира Зеленського та близькі до роботи МОЗ.

Виданню повідомили, що Степанов готується до звільнення. Однак наголосили, що є проблема з тим, хто стане новим міністром.

Адже у теперішніх умовах будь-хто, хто обійме цю посаду, по суті матиме завершення кар’єри, «бо через COVID-19 хорошим міністром бути не вийде».

Наразі кандидатом є головний санітарний лікар Віктор Ляшко. Він має великі амбіції та вже втомився бути на своїй посаді. Його кандидатуру підтримує, зокрема, заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

Читайте також: «Степанов має відповісти за злочин перед українцями», – Ігор Палиця про відставку міністра охорони здоров’я

Співрозмовник в оточенні Зеленського розповів, що у роботі Степанова дещо розчарувалися.

«Степанов, ми думали, класний менеджер. Але він, наприклад, дає доручення про доставку кисню на області, а потім може це зовсім не контролювати», – зазначив співрозмовник.

Та додав, що все робиться «якось в ручному управлінні».

Як повідомлялося, раніше у партії «ЗА Майбутнє» ініціювали збір підписів за відставку очільника Міністерства охорони здоров’я Максима Степанова, адже, як наголошують представники політсили, його непрофесійність і безвідповідальність неминуче призведуть до трагедії для країни. Протягом двох тижнів партія зібрала більше 500 тисяч підписів за відставку Степанова. Усі підписи разом зі зверненням 22 жовтня до Офісу президента передали представниці Жіночого руху політсили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus