USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Страх є у кожного»: боєць ТРО Волині розповів про військовий досвід

9 Березня 2023 08:41
Військовослужбовцю Волинської бригади тероборони із позивним Ромео – 36 років. Чоловік зі Львова, торік воював на Донецькому напрямку. Нині служить на Волині на посаді командира гармати.

Суспільному він розповів, як потрапив до військ і чому це докорінно змінило його ставлення до життя й оточення.

«Страх є у кожного, навіть у того, хто каже, що нічого не боїться», – вважає Ромео.

Додає: захищати країну пішов другого дня повномасштабного вторгнення російських військ. До цього військового досвіду не мав, працював у пивній компанії.

«Я відчував, що маю бути тут, не роздумуючи, що буде далі. Тоді не думав над тим, що я нічого не вмію, не знаю у військовій справі. Цього не було в думках, лише те, що маю бути тут», – каже військовий.
Читати ще:«Ворог знає, що далеко не зайде»: у волинській теробороні служать батько й син

Торік у квітні боєць потрапив на передову.

Чоловік зізнається: беручи участь у бойових діях, зрозумів цінність людського життя: «Було спочатку страшно, коли чув вибухи далеко, потім усе ближче. Спочатку не могли люди заснути, а потім до того звикаєш, що міг спокійно лягти і тих чотири години виспатися».
Зараз, каже Ромео, зосереджений на вивченні нового, вдосконалює уже набуті уміння військової справи і мріє, що після Перемоги зможе приділяти родині більше часу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus