USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Стрілянина в Нідерландах: влада заявила про теракт та показала фото стрільця

18 Березня 2019 16:44
Внаслідок стрілянини у трамваї в місті Утрехт (Нідерланди) біля транспортної розв'язки 24 Октоберплейн загинула одна людина.

Як передає theБабель, про повідомляє Reuters з посиланням на прес-секретаря поліції міста.

Репортер голландської національної телекомпанії NOS підтвердив, що поліція біля трамвая накрила тіло.

Згідно з інформацією BBC, на місці стрілянини перебуває антитерористична поліція, яка кваліфікувала інцидент як терористичний акт.

В Університетському медичному центрі міста відкрили спецвідділення для надання допомоги постраждалим. В Утрехті на деякий час закрили всі мечеті.

Один з очевидців заявив, що стрілянину влаштував чоловік, який «почав хаотично стріляти». Він також додав, що стрілець був один — без спільників.

Ще один свідок розповів голландській телекомпанії NOS, що бачив поранену жінку. «Я допоміг їй дійти до моєї машині. Коли прибула поліція, вона була непритомна», — сказав він.

Поки що точна кількість поранених невідома. Усі вони госпіталізовані.

У той же час поліція показала фото ймовірного стрільця, яке було знято камерою відеоспостереження. За даними поліції, стрільцем є 37-річний громадянин Туреччини Гекман Таніс.


За даними NOS, спецзагін поліції вже затримав стрільця. Деякі ЗМІ публікують фото з місця затримання зловмисника.


Стрілянина у трамваї Утрехта сталася 18 березня о 10:45 за місцевим часом (11:45 за Києвом). «У трамваї було зроблено кілька пострілів, кілька людей отримали поранення», — сказав представник поліції. Декілька людей втекли з місця події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus