USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Студента луцького університету спіймали п’яним за кермом у комендантську годину: як його покарали

15 Жовтня 2023 10:03
В обласному центрі за п’яне водіння судили студента Луцького НТУ. Його зупинили під час комендантської години.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду.

Правопорушення трапилося 17 вересня близько другої години ночі. Олександр Ч., будучи у стані алкогольного сп’яніння, рухався вулицею Гулака-Артемовського автомобілем ВАЗ 211440. Результат драгера – 1,09 проміле, що в понад п’ять разів перевищує допустиму дозу алкоголю в крові.

Читати ще: Працівниця луцького університету на Mercedes в’їхала у Tesla: як її покарали

Своїми діями Олександр Ч. вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 130 КУпАП. Про нього відомо, що він є уродженцем смт Млинів на Рівненщині, нині навчається на п’ятому курсі Луцького НТУ за спеціальністю «Підприємництво та бізнес-адміністрування».

Читати ще: У Луцьку біля «Променя» п’яний охоронець ВНУ на ВАЗі збив пішохода: винуватця ДТП оштрафували та позбавили прав

Олександр Ч. визнав свою вину. Суд оштрафував правопорушника на 17 тисяч гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus