USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Студентам-сиротам допомогли грошима. ФОТО

16 Листопада 2011 13:18
Сироти, які навчаються в Луцькому національному технічному університеті, отримали грошову допомогу обсягом 500 гривень. У навчальному закладі таких – 42.

Це відбулося 15 листопада з нагоди Міжнародного дня студентства у актовій залі ЛНТУ.

Проректор з науково-педагогічної роботи ЛНТУ Олександр Бондарський, виступаючи від імені керівництва навчального закладу, привітав студентів зі святом. Він розповів, що ректор вишу Віктор Божидарнік їздив до Німеччини та домовився про безкоштовне навчання в одному з університетів країни. Також він вручив грамоти активним та успішним студентам.

Гроші ж для студентів-сиріт виділив благодійний фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Директор фонду Ніна Тарасенко привітала студентів з прийдешнім святом. Вона розповіла про соціальні ініціативи організації. Серед них – «Програма підтримки обдарованої та творчої молоді», «Добре серце». За словами директора благодійного фонду, суть «Доброго серця» полягає в підтримці дітей-сиріт, дітей-інвалідів, дітей із малозабезпечених та багатодітних сімей.

Виконуючи програму, фонд попросив керівництво ЛНТУ надати список студентів, у яких нема батьків. «Було подано 42 особи. Сьогодні вони отримають по 500 гривень допомоги», – повідомила Тарасенко.

З її слів, матеріальну допомогу за програмою «Добре серце» отримали 170 молодих людей.

Наукові та соціальні ініціативи понад 100 спудеїв, як розповіла Тарасенко, вже знайшли підтримку в керівництва організації. «Ми обов’язково знайдемо як допомогти», – додала Ніна Тарасенко.
Також розповіла, що цього тижня представники фонду їдуть до обласної та міської дитячих лікарень, аби вручити спеціальне обладнання – кардіографи. Тому жінка запропонувала студентам на папері обмалювати свою руку та залишити побажання для хворих дітей.


Присутніх розважали концертною програмою, до якої входили виступи команд КВН, танцювальних колективів, співаків, акробатів та поетичного клубу.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
adams Показати IP 16 Листопада 2011 13:29
На дошці чорна тряпка....-Траур)))
VSC Показати IP 16 Листопада 2011 16:42
кому интересно нужен этот дешевый пиар?
кпкап до VSC Показати IP 16 Листопада 2011 21:32
Ігорю Палиці. Вибори не за горами...
студент Показати IP 17 Листопада 2011 09:31
Хтось бачить в цьому піар, а для когось допомога..добре, що в наш час ще є люди які мають можливість і бажання допомагати!
Ольга Показати IP 17 Листопада 2011 15:18
Большое дело - помочь таким детям! Побольше бы таких людей!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus