USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Волинським студентам бажали «10% везіння». ФОТО

13 Листопада 2013 18:03
«Кращих з кращих» студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відзначили у Луцьку.

Нагородження кращих студентів відбулося 13 листопада.
Проректор з наукової роботи Михайло Яцишин привітав їх від імені професорсько-викладацького складу та ректора з Міжнародним днем студента, який святкуватимуть 17 листопада.

«Нас з вами 12,5 тисячі. Чи багато це, чи мало у двохмільйонній армії українського студентства? Я думаю, достатньо для того, щоб заявити вголос не лише у нас в регіоні, а й в державі. Я дивлюся і думаю собі: студент – це статус чи стан душі? Напевно, все ж таки, стан душі. З одного боку ви вільні, бо маєте достатньо часу, щоб реалізуватися як особистості, а з іншого боку перед вами стоять колосальні завдання, бо сьогодні ви кладете цеглинки в фундамент вашої майбутньої професійної діяльності. Кожен з вас, напевно, для себе відповідає на запитання – а що таке успіх, чого я хочу досягти у цьому житті? Відповідь очевидна, успіх – це 90% потіння і лише 10% везіння. Враховуючи, що сьогодні свято у нас з вами, я хочу, щоб ті 10% везіння постійно вас супроводжували у всьому – в навчанні, в роботі, в коханні. Я хочу, щоб в стінах нашого університету кожен з вас віднайшов себе як майбутній професіонал. А з другого боку, я хочу, щоб у вас вдавалося і особисте життя», - звернувся Михайло Яцишин до студентів.







Від імені ректора вручили подяки «кращим з кращих» за особливі успіхи у навчанні, активну участь у науково-дослідній роботі, культурно-мистецькій, спортивній та громадській діяльності університету. Проректор побажав студентам у майбутньому отримувати державні нагороди, які підтверджуватимуть їхній вклад в розвиток особистості, регіону та держави.














Після вручення нагород на студентів чекав святковий концерт «Я – студент Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки», який відкрила піснею «Ми - студенти» студентка та студентський декан математичного факультету Галина Падалко.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Student Показати IP 13 Листопада 2013 22:14
Проректор з наукової роботи Михайло Яцишин їздить на Мерседесі S-клас... Мабуть купив на зарплату проректора...
Student Показати IP 13 Листопада 2013 22:16
Я дивлюся і думаю собі: студент – це бабло чи стан душі? Напевно, все ж таки, бабло...
Проректор Показати IP 13 Листопада 2013 22:52
Якщо ви не в курсі, то у Яцишина величезний автобусний парк, фірма "Транспаксервіс" і мільйон маршрутів
22 Показати IP 14 Листопада 2013 14:43
А це iнфа для прокуратури :-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus