USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Студенти з Луцька створили сервіс подарунків, що популяризує читання

20 Листопада 2017 17:54
За останні роки українці все менше читають. Про це свідчать результати дослідження маркетингової компанії «TNS», яка опитала понад 50 тисяч людей віком від 12 до 65 років.

Тим не менше, в Україні не перестають з'являтись цікаві проекти, створені з метою популяризації читання.

Готуючись до зимових свят, група студентів, серед яких і волиняни, запустили абсолютно унікальний для українського ринку проект — сервіс доставки книжкових подарунків «BookYourBooks».

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив Святослав Марченко.

Команда молодих людей вибирає книги на будь-який літературний смак і збирає так звані «букбокси» — подарункові коробки із якісними книгами, смачними сюрпризами та дрібницями, що створюють затишну атмосферу. Вже за перший тиждень після відкриття сервісом скористалось понад 2 сотні людей. Такий проект виявився справжньою новинкою в Україні і набув розголосу у Facebook.

Засновники поставили перед собою амбітну ціль — популяризувати читання по всій Україні, адже, згідно зі статистикою, кількість українців, які не можуть уявити своє життя без книг та читання, за останні роки зменшилась на 7,2%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus