USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Створили комісію для перевірки санаторію «Пролісок»

26 Вересня 2018 12:56
Створили ревізійну комісію у складі трьох депутатів області для перевірки КП «Санаторій матері і дитини «Пролісок». Мова – зокрема, про перевірку фінансової документації здравниці

Про це йшлося під час засідання 21-ї сесії Волинської обласної ради 26 вересня.

До складу комісії увійшли Ігор Лех(голова комісії), Микола Буліга та Михайло Імберовський.

Читайте ще: Директор волинського санаторію облаштувала приватний бізнес на комунальному майні

Як наголосив голова екологічної комісії, депутат Василь Столяр, санаторій «Пролісок» має статут, де передбачено, що здравницю може перевіряти тільки ревізійна комісія у складі трьох осіб, створена депутатами області.

«Більше в жодного підприємства немає такого статуту. Ми дали завдання юридичному відділу перевірити статути всіх комунальних підприємств, аби привести їх у відповідність до законодавства. І на наступній сесії ми зможемо створити загальну ревізійну комісію у складі представників із кожної фракції», – сказав голова облради Ігор Палиця.

Нагадаємо, голова облради Ігор Палиця заявив, що не допустить продажу волинських санаторіїв.

Також сьогодні під час сесійного засідання Валентині Касарді не продовжили контракт на посаду директорки комунального підприємства «Санаторій матері і дитини «Пролісок».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus