USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Суд арештував Альперіна, призначивши заставу в 70 мільйонів

29 Листопада 2019 23:21
Вищий антикорупційний суд обрав затриманому одеському бізнесмену Вадиму Альперіну запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення 70 млн грн застави.

Відповідне рішення оголосила у п’ятницю слідча суддя Наталія Мовчан, повідомляє Укрінформ.

Як повідомлялося, прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури просили обрати Альперіну запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у 288 млн грн.

Детективи НАБУ затримали Альперіна 27 листопада у САП, куди він прийшов добровільно на допит. Згодом йому оголосили підозру. Слідство вважає Альперіна керівником угруповання, що вчиняло злочини, пов’язані з розмитненням імпортованих в Україну товарів за заниженими цінами.

У цій справі фігурують іще десять осіб, яких затримали 26 листопада. Серед них – семеро працівників митниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
савченко Показати IP 30 Листопада 2019 08:33
судьи тоже люди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus