USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Суд не заборонив зносити контейнери на правій частині Центрального ринку

22 Червня 2020 20:37
Сім підприємців Центрального ринку звернулись у Волинський окружний адміністративний суд з клопотаннями про забезпечення позову, в яких просили заборонити зносити торгові об’єкти, які підлягають демонтажу, до прийняття судом рішення по суті. Всім їм суд відмовив у забезпеченні позову.

Відповідні ухвали суд виніс 19 червня.

Як йдеться в документі, позивачі просили зупини дію рішення виконкому, відповідно до якого їхні контейнери підлягали демонтажу, адже встановлені незаконно.

Разом з тим суд роз’яснив, що заходи забезпечення позову застосовуються судом лише у виключних випадках і, на думку суду, мотиви, наведені позивачем, не свідчать про реальний характер загрози правам та законним інтересам заявника до ухвалення рішення по суті спору.

Також суд зазначає, що до позовної заяви підприємці не долучили жодних актуальних документів, які підтверджують речові права на земельну ділянку, на якій розташовані контейнери. Не надано і доказів здійснення легальної господарської діяльност. Зокрема, доказів сплати податків та інших обов’язкових платежів.

Відтак суд відмовив підприємцям та не заборонив зносити контейнери на правій частині ринку до вирішення питання по суті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Бульба Показати IP 22 Червня 2020 20:58
Ну хоть хтось))!! Вірить українським судам???? Просто глянте на маєтки і автомобілі суддів!!! Ця країна приречена!!! Міняйте країну!!!
олександр Показати IP 22 Червня 2020 20:59
коли вже ті бариги заспокояться, стиду ніякого немають, ще й пропори повивішували, потрібно застосовувати більш жорсткі методи, а то ті базарники обнагліли до межі.
Народна прокуратура Показати IP 22 Червня 2020 21:32
"На думку суду, мотиви, наведені позивачем, не свідчать про реальний характер загрози правам та законним інтересам заявника до ухвалення рішення по суті спору". Якась дивна трактовка судді, оскільки муніципали щоденно публікують інформацію про знесення контейнерів. І в статті вона подається як керівництво до дії, тобто, до знесення контейнерів ще до прийнятт рішення по суті
Бульба Показати IP 22 Червня 2020 23:13
Слава укаїнським судам і суддям!!! Як добре що я нарешті дізнався, що можу стати податковим резидентом Іншої цивілізованої країни!!!
справедливий Показати IP 23 Червня 2020 08:22
КУди дивиться податкова . як так працюють 10 -ть років нелегально. правоохоронці ау ви де ?
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 23 Червня 2020 08:56
Та тут і мови не можуе бути, що Волинський окружний адміністративний суд дозволив Луцькій міській владі надалі зносити всі контейнери не тільки з лівого боку вулиці Замкова, а і з правого боку. Та нарешті владі дозволено навести порядок і лад з цим вже прогнившим старим ринком. А хто з мешканців Луцька може сумніватись в тому, що ржаві контейнери перебувають на земельній ділянці поза законом, без всяких на то правових документів, без юридичного оформлення на право розпоряжатись земельною ділянкою, яка до речі у центрі історичного міста, коштує не мало. Нашим спекулянтам базарникам все би на халяву: земля у центрі міста на халяву, контейнер не куплю бо дорого, буду торгувати так на халяву, платити до держави податки самий мінімум або зовсім не буду платити, все рівно ніхто не перевіряє, торгувати продуктами харчування без проходження медичного огляду і взагалі з простроченою медичною книжкою, а ось зароблені спекуляцією гроші тобто прибуток треба по скоріше сховати до ліфчика або в труси, щоб ніхто не забрав.
Лучанка Показати IP 23 Червня 2020 10:38
Нехай переносять звідти той базар увесь!!! Усі будуть і на ГПЗ їздити
Всім Показати IP 23 Червня 2020 15:32
Базарні бариги знову отримали по зубах. Привітаємо їх !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus