USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суд: поліція незаконно вилучила техніку, яка демонтовувала Старий ринок

6 Лютого 2020 23:29
Поліція незаконно вилучила техніку, якою демонтували Старий ринок, не мала права оглядати працівника Департаменту муніципальної варти, вилучати його особисті речі, елементи форменого одягу та нагрудну камеру. Також поліція незаконно застосовувала силу при незаконному обшуку.

Про це йдеться в ухвалі Луцького міськрайонного суду від 6 лютого, повідомляє департамент у фейсбуці.

«Відбувся розгляд клопотання слідчого СВ Луцького ВП ГУНП у Волинській області та прокурора місцевої прокуратури про арешт майна, вилученого в ході демонтажу 04 лютого 2020 року на Центральному ринку.

Ухвалою суду від 06 лютого 2020 року в задоволені клопотання слідчого СВ Луцького ВП ГУНП у Волинській області та прокурора місцевої прокуратури було відмовлено.

В судовому засіданні було доведено, що поліцейськими незаконно вилучено техніку що здійснювала демонтаж, незаконно здійснено огляд старшого інспектора з моніторингу Губиша К.В., вилучивши його особисті речі, незаконно вилучивши елементи форменого одягу та нагрудну камеру, що належить департаменту. Дані особи застосовували силу при незаконному обшуку до нашого інспектора і порушили закон», – йдеться в повідомленні.
Читайте також: Демонтаж ринку закінчать: Григорій Пустовіт звернувся до лучан та правоохоронців. Відео

Нагадаємо, під час санкціонованого примусового демонтажу контейнерів ринку внаслідок сутичок з підприємцями працівник департаменту отримав серйозні травми голови, його у важкому стані госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
I Показати IP 6 Лютого 2020 23:48
Не суд. А слідчий суддя. Доречі по аналогії, якщо дороговартісною машиною скоєно злочин, то її не варто арештовувати, фактично можна використовувати. це може привести то інших злочинів. Шкода може бути не тільки матеріальна а й моральна.
Во як Показати IP 7 Лютого 2020 01:10
Так швидко суд пройшов. Тут люди роками суда чекають. І після цього не можна сумніватися в чомусь?
лучанин Показати IP 7 Лютого 2020 07:49
вилучина техніка - знаряддя злочину.
Андрій Показати IP 7 Лютого 2020 08:15
Реформований суд?
Андрій Показати IP 7 Лютого 2020 08:33
А пам'ятаєте як розпочиналися суди по побиттю студентів... ? теж були ухвали про незаконні мітинги і.т.п хіба варто покривати злочин хіба варто нарощувати градус????
конфет Показати IP 7 Лютого 2020 09:07
Мусора як завжди лажають, не вміють працювати по нормах закону. Безграмотні як завжди! Сором!
ольга Показати IP 7 Лютого 2020 12:02
"Да здравствует самый гуманный суд в мире!". Ще б рішення про відшкодування збитків так оперативно приймали. Скільки можна принижувати простих людей: бариги, алкоголіки? А ви знаєте де будете завтра. Треба впорядкувати - впорядковуйте, але гарантовано працевлаштуйте людей. Молодь знайде роботу, а що робити "стареньким баригам". Шикувати на 1600- 2000 пенсії, купити контейнер на новому ринку за 60 000 грн, можливо у влади є якісь пропозиції...Ви думаєте, що ви і ваші діти будуть жити у новому європейському місті? Приїдуть з Польщі на тиждень - спочатку в центр до "уявних" фонтанів, потім до замку через "хащі", якщо вони взагалі захочуть сюди повертатись. Зараз влада працює по принципу - бери поки можливо. Звичайні люди просто сміття. Навіть після благоустрою усе потрібно берегти і утримувати, кому і за які кошти?
Ользі до ольга Показати IP 7 Лютого 2020 17:06
Так вам і треба. Не збіднієте. І будуте знати, що порушувати закон може бути дорого
ольга до Ользі Показати IP 7 Лютого 2020 19:26
Вам це кому? Бідовим пенсіонерам, не хвилюйтесь усі такими будемо.
777 Показати IP 7 Лютого 2020 12:06
Всерівно всі будуть на ДПЗ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus