USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Суд продовжив арешт підозрюваному у вбивстві Ноздровської

5 Березня 2018 14:27
Шевченківський райсуд Києва продовжив арешт підозрюваному у вбивстві юриста Ірини Ноздровської Юрію Россошанському до 1 травня 2018 року. Про це повідомила адвокат сім'ї Ноздровських Таміла Ульянова, пише РБК-Україна.

"Справді, суд продовжив арешт на два місяці - до 1 травня", - сказала Ульянова, додавши, що відповідне рішення було прийнято 2 березня. Нагадаємо, раніше генпрокурор Юрій Луценко розповів подробиці розслідування вбивства Ірини Ноздровської".

Один з фактів у тому, що під нігтями вбитої на правій руці були сліди ДНК іншої особи. І ці сліди збігаються з ДНК нинішнього підозрюваного... Факт другий - знайдено ніж, по суті, садову заточку, на якій є сліди ДНК жертви. Крім того, є ряд свідчень, і сам підозрюваний розповів і показав все, що сталося - коли і де", - розповів Луценко.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДО ВБИВСТВА НОЗДРОВСЬКОЇ МОЖУТЬ БУТИ ПРИЧЕТНІ ЩЕ 6 ОСІБ, – ЗМІ

Тіло Ноздровської було виявлено 1 січня в одній з річок під Києвом. Підозрюваний доводиться батьком засудженому за смертельну ДТП, в якій кілька років тому загинула сестра Ноздровської.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus