USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суд призначив митрополиту Павлу два місяці домашнього арешту із носінням електронного браслета, – ЗМІ

1 Квітня 2023 21:40
Шевченківський суд Києва призначив колишньому настоятелю Києво-Печерської лаври митрополиту Павлу цілодобовий домашній арешт на 60 діб із носінням електронного браслета.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, передає Главком.

Нагадаємо, 1 квітня СБУ провела обшук, вручила підзору та викликала на допит скандального намісника лаври митрополита Павла, відомого також у народі як Паша Мерседес. Зустрічати правоохоронців Петро Лебідь вийшов у шарфі від французького бренда Louis Vuitton.

Як відомо, Служба безпеки України зібрала обґрунтовану доказову базу щодо причетності колишнього настоятеля Києво-Печерської лаври Павла (Петра Лебедя) до розпалювання релігійної ворожнечі, виправдовування і заперечення збройної агресії РФ проти України: СБУ оприлюднила телефонні розмови скандального митрополита (аудіозапис).

Під час засідання у Шевченківському суді міста Києва він поскаржився на погане самопочуття та подався в лікарню. Утім суд погодив примусовий привід митрополита на засідання 1 квітня о 18:30, де йому обрали запобіжний захід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатолій Показати IP 2 Квітня 2023 07:18
колоборанта і зрадника гарно покарали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus